جانشین فرمانده انتظامی مشگین شهر خبر داد:
توقیف ۲۱ خودرو هنجار شکن در مشگین شهر
گروه استانها - جانشین فرمانده انتظامی شهرستان مشگین شهر از توقیف ۲۱ خودروی هنجار شکن در طرح آرامش در شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «حسن رحیمی» جانشین فرمانده انتظامی شهرستان مشگین شهر اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان مشگین شهر با هدف افزایش احساس آرامش فردی و عمومی، پاسخگویی به درخواستها و مطالبات مردمی و سلب تحرک از مجرمان و قانون گریزان و برخورد با رانندگان خودروهای نامتعارف و شوتی سوار، پلاک مخدوش، طرح آرامش در شهر را به مدت ۴۸ ساعت اجرا کردند.
وی افزود: در این طرح که با حداکثر توان و بهره مندی هدفمند از امکانات اجرا شد؛ خودروی ۲۱ راننده هنجارشکن و قانون گریز توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان مشگین شهر تصریح کرد: از نتایج دیگر این طرح توقیف ۵ دستگاه موتورسیکلت فاقد پلاک میباشد.
رحیمی با تاکید بر تداوم اجرای طرح آرامش در شهر گفت: اجرای طرح و مقابله با هنجار شکنان موجبات آرامش خاطر شهروندان گردیده و به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/