سرپرست برق پارس آباد خبر داد:

کشف دو دستگاه ماینر غیرمجاز در پارس آباد اردبیل

گروه استان‌ها - در راستای اجرای طرح های مقابله با استفاده غیرمجاز از برق و حفظ پایداری شبکه توزیع، دو دستگاه ماینر استخراج رمز ارز غیرمجاز توسط پرسنل واحد خدمات مشترکین مدیریت برق پارس آباد مغان و با همکاری عوامل نیروی انتظامی شهرستان کشف و جمع آوری شد.
کد خبر: ۱۲۰۹۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸ 25 October 2025

کشف دو دستگاه ماینر غیرمجاز در پارس آباد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، در پی پایش مصارف غیرعادی برق و پس از بررسی های میدانی و هماهنگی با مراجع قضایی و انتظامی محل مورد نظر شناسایی و تجهیزات استخراج رمز ارز کشف شد.
 
«شهرام ساعدی» سرپرست برق پارس آباد مغان در توضیح این عملیات اظهار کرد: فعالیت غیرمجاز دستگاه های استخراج رمز ارز علاوه بر مصرف بالای انرژی و تحمیل فشار مضاعف به شبکه توزیع برق موجب بروز نوسانات ولتاژ و اختلال در تأمین برق مشترکان می شود.
 
وی افزود: برخورد قاطع با این گونه تخلفات در راستای تأمین پایدار برق و صیانت از حقوق مشترکان قانونی انجام می‌گیرد.
 
سرپرست برق پارس آباد مغان با قدردانی از همکاری مؤثر نیروی انتظامی و مشارکت مردمی در شناسایی تخلفات افزود: گزارش های مردمی نقش مهمی در کشف و پیشگیری از تخلفات برقی دارد و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیرمجاز از برق از طریق سامانه ۱۲۱ و سایر کانالهای ارتباطی شرکت توزیع موضوع را اطلاع دهند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: کشف ماینر
آخرین اخبار