فیروزکوه قهرمان کشتی آزاد کارگران کشور شد

گروه استان‌ها - تیم کشتی آزاد فیروزکوه از استان تهران با درخشش در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی کارگران کشور، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و تیم‌های البرز و کردستان به مقام‌های دوم و سوم دست یافتند.
کد خبر: ۱۲۰۹۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶ 24 October 2025

فیروزکوه قهرمان کشتی آزاد کارگران کشور شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، در رقابت‌های پرشور کشتی آزاد قهرمانی کارگران کشور که از ۲۹ مهر تا یکم آبان در سالن شهدای کارگری فیروزکوه برگزار شد، تیم کشتی آزاد این شهرستان با عملکردی درخشان و شکست تمامی رقیبان، عنوان قهرمانی را کسب کرد.

در این دوره از مسابقات که با حضور ورزشکارانی از ۲۱ استان کشور برگزار شد، تیم‌های استان‌های البرز و کردستان به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به دست آوردند. 

این رقابت‌ها با هدف گزینش نفرات برتر برای اعزام به مسابقات جهانی کشتی کارگران انجام شد و با استقبال چشمگیر جامعه ورزشکاران همراه بود.

«ابوافضل زمانی نژاد» فرماندار فیروزکوه در حاشیه این مراسم با تبریک به تیم قهرمان، میزبانی این رویداد ملی را افتخاری برای شهرستان دانست و تأکید کرد: فیروزکوه از ظرفیت بالایی برای برگزاری مسابقات ملی برخوردار است و تلاش می‌کنیم با توسعه زیرساخت‌های ورزشی، میزبان رویداد‌های بیشتری در سطح کشور باشیم.

گفتنی است؛ این قهرمانی، علاوه بر نمایش توانمندی ورزشکاران فیروزکوه، نقش مؤثر زیرساخت‌های ورزشی و حمایت‌های مسئولان را در شکوفایی استعداد‌های ورزشی یکبار دیگر نمایان ساخت.

انتهای پیام/

آخرین اخبار