معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور تاکید کرد؛

مردمی‌سازی صنایع‌دستی در دستور کار است/ ضرورت همگرایی و هم‌افزایی در صنایع دستی

گروه استان‌ها - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: تلاش ما بر این است با مردمی سازی صنایع دستی، توجه‌ها را به سمت این حوزه ارزشمند معطوف سازیم.
کد خبر: ۱۲۰۹۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵ 23 October 2025

مردمی‌سازی صنایع‌دستی در دستور کار است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، «مریم جلالی» معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در پایان همایش معاونان صنایع‌دستی کشور در محل هتل لاله شهر سرعین، اظهار کرد: همزمان با برگزاری پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در اردبیل، همایش معاونان صنایع‌دستی کشور برگزار شد که این گردهمایی به عنوان یک «وفاق عمومی» در راستای اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه و برش‌های استانی آن ارزیابی شد.

وی با اشاره به تدوین برنامه‌های پنج‌ساله استانی بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام عالی وزارت، افزود: این برنامه تدوین‌شده، نیازمند یک همفکری برای کشف و رفع موانع و همچنین ارائه پیشنهادات پیش‌برنده برای نوآوری در حوزه صنایع دستی بود که برگزاری همایش معاونان در این راستا اتفاق افتاد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با تاکید بر ماهیت «فرابخشی» صنایع دستی، هدف‌گذاری‌های همایش را در سه حوزه محتوا، اجرا و انگیزه بخشی تشریح کرد و ادامه داد: نماینده ناظر مجلس در شورای عالی وزارت میراث‌فرهنگی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در این نشست حضور داشتند که نشان‌دهنده اهمیت بالای حوزه صنایع‌دستی در بدنه مدیریتی کشور است.

وی با اشاره به خروجی این نشست، اعلام کرد: در پایان همایش، بیانیه‌ای صادر شد که رسانه‌ای خواهد شد و وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز پیامی برای این همایش ارسال کردند که بر ضرورت همگرایی، هم‌افزایی و هم‌کنشی در حوزه صنایع دستی در سال پیش رو تاکید داشت و این همایش در سالی که به نام «سال سرمایه‌گذاری» مزین شده است، به همگرایی موثر میان دولت و بخش خصوصی کمک می‌کند.

جلالی تصریح کرد: ما در آستانه یک تغییر بزرگ در حوزه صنایع‌دستی هستیم، مبنای توسعه در روزگار فعلی، توسعه مبتنی بر هویت و اقتصاد هویت‌بنیان است و صنایع دستی به خوبی مصداق این صنایع خلاق و اقتصاد هویت‌بنیان محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: ما امروز ذهن‌هایمان را تازه کردیم و عهد و پیمان‌هایمان را برای حرکت بر اساس ریشه‌ها و تجربیات، به سمت آینده‌ای روشن‌تر تازه ساختیم تا بتوانیم هم سیاست‌گذاری‌های موجود را تحقق بخشیم و هم توجه جدی به «مردمی‌سازی» صنایع دستی که ماهیتی مردمی دارد، داشته باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: صنایع دستی
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار