معاون امور عمرانی استانداری لرستان مطرح کرد:

افزایش ۴۳ مگاواتی ظرفیت برق لرستان با راه‌اندازی ۹ نیروگاه خورشیدی جدید

گروه استان‌ها-معاون امور عمرانی استانداری لرستان گفت: با تصویب احداث ۹ نیروگاه خورشیدی جدید در لرستان ۴۳ مگاوات به ظرفیت تولید برق استان افزوده می‌شود.
کد خبر: ۱۲۰۹۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲ 21 October 2025

افزایش ۴۳ مگاواتی ظرفیت برق لرستان با راه‌اندازی ۹ نیروگاه خورشیدی جدید

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان، «مهدی مجیدی» معاون امور عمرانی استانداری لرستان، اظهار کرد: در کمیسیون ماده ۲۱ استان ۹ ساختگاه جدید برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی تصویب شده که برای این پروژه‌ها ۷۰ هکتار زمین اختصاص یافته است.
 
وی با اشاره به افزایش ۴۳ مگاواتی ظرفیت برق استان با احداث این ۹ نیروگاه افزود: امیدواریم با همکاری و پیگیری دستگاه‌های اجرایی لرستان به یکی از پیشگامان تولید انرژی‌های پاک در غرب کشور تبدیل شود.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان همچنین با اشاره به محدودیت‌های اراضی و توپوگرافی کوهستانی استان از دستگاه‌های مربوطه به ویژه منابع طبیعی خواست که در این زمینه نگاه منعطف‌تری داشته باشند. 
 
 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: در مناطقی که سطوح هموار و کم‌خطر برای محیط‌زیست وجود دارد انتظار همکاری و مساعدت داریم تا بتوانیم از تمام ظرفیت‌های استان بهره‌برداری کنیم.
 
وی در ادامه به چالش‌های تابستان امسال اشاره کرده و تصریح کرد: اگر برای سال آینده به انرژی‌های خورشیدی مجهز نشویم، قطعاً با شرایط سخت‌تری مواجه خواهیم بود.
 
مجیدی همچنین با اشاره به رقابت فزاینده استان‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری در این بخش خاطرنشان کرد: استان‌هایی با اراضی صاف و بیابانی در حال پیشرفت چندین برابر نسبت به ما هستند.
وی بر لزوم تمرکز و هماهنگی کامل با شرکت توزیع برق به عنوان مسئول اصلی تأمین برق استان تأکید کرد و گفت: تمامی اقدامات باید با هماهنگی این شرکت انجام شود تا از موازی‌کاری و اجرای پروژه‌های فاقد توجیه فنی جلوگیری گردد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در ادامه به آمار مثبت در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اشاره کرد و بیان کرد: کمیته امداد هزار و ۶۷۰ درخواست برای نصب نیروگاه‌های خورشیدی دریافت کرده که ۴۷۰ مورد به بانک معرفی شده و تاکنون ۲۴۷ مورد از این درخواست‌ها اجرایی شده است.
 
وی گفت: در مجموع ۷۳۲ نیروگاه خورشیدی خانگی در استان نصب شده که از این تعداد۲۴۷ مورد توسط کمیته امداد، ۲۳۸ مورد توسط بسیج، ۴۹ مورد توسط بهزیستی، ۱۶ مورد توسط بنیاد برکت و ۱۵۸ مورد توسط مردم اجرا شده است که ظرفیت تولیدی این نیروگاه‌ها به ۴.۲ مگاوات رسیده است.
 
مجیدی از تشکیل جلسات منظم هفتگی برای معرفی اراضی جدید و جذب سرمایه‌گذار خبر داد و افزود: لازم است همکاری‌های بیشتری با نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد، بسیج، بهزیستی و بنیاد برکت برای فرهنگ‌سازی و توسعه این طرح‌ها صورت گیرد.
 
وی همچنین از بانک‌ها خواست که موانع تسهیلات بانکی برای متقاضیان نیروگاه‌های خانگی را برطرف کنند، این اقدام نه‌تنها به افزایش تولید برق کمک می‌کند، بلکه باعث ایجاد اشتغال‌زایی نیز خواهد شد.
انتهای پیام/
آخرین اخبار