مدیرکل انتقال خون استان خبر داد:

مراجعه ۱۰ هزار و ۶۴۶ نفر برای اهدای خون به مراکز استان

گروه استان ها- مدیرکل انتقال خون استان گفت : طی 6ماهه امسال ۱۰ هزار و ۶۴۶ نفر برای اهدای خون به مراکز استان مراجعه کردند که از این میان ۹ هزار و پنج نفر موفق به اهدای خون شدند.
کد خبر: ۱۲۰۸۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷ 20 October 2025

مراجعه  ۱۰ هزار و ۶۴۶ نفر برای اهدای خون به مراکز استان

 به گزارش خبرنگار تابناک از استان ایلام «صیاد بسطامی‌نژاد» مدیرکل انتقال خون استان ایلام،اظهار کرد :  در شرایط کنونی، ذخایر خونی باید به صورت مداوم به‌روزرسانی شود تا هیچ بیماری چشم‌انتظار دریافت خون نماند.

وی افزود : اهدای خون نمونه بارز ایفای مسئولیت اجتماعی برای کمک به همنوعان است. 

مدیرکل انتقال خون استان ایلام  با بیان اینکه تداوم فرهنگ اهدای خون تضمین‌کننده سلامت پایدار جامعه است و هر واحد خون اهدایی به‌ طور مستقیم جان سه انسان نیازمند را نجات می‌دهد، خاطرنشان کرد: این اقدام انسان‌دوستانه تکلیفی اجتماعی است که تحقق آن تنها با حضور داوطلبانه و آگاهانه مردم ممکن می‌شود.

وی گفت : از مجموع اهداکنندگان چهار هزار و ۳۰۳ نفر از اهدا کنندگان مستمر بوده‌اند و یک‌هزار و ۶۴۸ نفر نیز برای نخستین‌بار اقدام به این کار نیک کردند.

 بسطامی نژاد با اعلام کاهش مراجعه‌ها در فصل سرما از همه گروه‌های مردم خواست با حضور در پایگاه‌های انتقال خون، گرمای زندگی را در رگ‌های بیماران جاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار