به گزارش خبرنگار تابناک از استان
مازندران، «موسیزاده» کارشناس ارشد پژوهش در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: قارچهای جنگلی با وجود نقش مهمی که در چرخه طبیعی جنگلها دارند، در صورت مصرف نادرست میتوانند تهدیدی جدی برای سلامت انسان باشند.
وی افزود: اعتماد به ظاهر قارچها بسیار خطرناک است و مصرف آنها باید تنها محدود به گونههایی باشد که توسط متخصصان قارچشناسی شناسایی و تأیید شدهاند. حتی قارچهای خوراکی نیز در صورت نگهداری یا پخت نادرست میتوانند موجب بروز بیماریهای گوارشی شوند.
انتهای پیام/