استاندار کردستان طرح کرد؛

سیما و منظر همه شهرها و روستاهای کردستان در چهار سال آینده متحول می‌شود

گروه استان‌ها - استاندار کردستان در مراسم افتتاح پارک نیشتمان سنندج با قدردانی از شهرداری و شورای شهر، از عزم جدی تیم مدیریتی استان برای تغییر چهره شهری کردستان در دوره چهارساله دولت خبر داد و گفت: تمرکز ما از ابتدای مدیریت، ارتقای سیما و منظر شهرها بوده و پروژه‌های بزرگی همچون ورودی سنندج و توسعه فضاهای عمومی در حال اجراست.
کد خبر: ۱۲۰۸۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰ 16 October 2025

سیما و منظر همه شهرها و روستاهای کردستان در چهار سال آینده متحول می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، آرش زره‌تن لهونی استاندار کردستان عصر امروز در مراسم افتتاح پارک نیشتمان سنندج با ابراز خرسندی از حضور مردم و مسئولان، اظهار کرد: ابتدا لازم می‌دانم از مردم شریف سنندج و استان کردستان و همچنین از شهردار، اعضای شورای شهر و همکاران پرتلاش ایشان که برای اجرای این پروژه زحمات زیادی کشیده‌اند، قدردانی کنم.

وی با اشاره به رویکرد توسعه‌گرایانه دولت افزود: تیم مدیریتی استان مصمم است در دوره چهارساله دولت دکتر پزشکیان، سیما و منظر همه شهرها و روستاهای استان را تا حد توان و مقدورات تغییر دهد.

استاندار تصریح کرد: یکی از سیاست‌های اصلی ما از آغاز مسئولیت، تمرکز بر وضعیت سیما و منظر شهرهای اصلی استان بوده است و یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها، ورودی شهر سنندج از سمت همدان و کرمانشاه است؛ پروژه‌ای که دیروز توسط وزیر میراث فرهنگی بازدید شد و به‌صورت جدی در حال پیگیری است تا در همین منطقه یک طرح ماندگار اجرا شود و پارک نیشتمان نیز پیوست همین پروژه است.

وی با تأکید بر اینکه برنامه توسعه فضاهای عمومی محدود به سنندج نخواهد بود، گفت: برای همه شهرهای استان برنامه داریم و اجرای این پروژه نشان می‌دهد که مسیر تحول در استان آغاز شده است.

استاندار کردستان در ادامه با اشاره به سفر وزیر میراث فرهنگی به استان، افزود: در دو روز گذشته، بازدیدهای متعددی در حوزه‌های میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری انجام شد و جناب آقای وزیر قول‌ها و دستورات بسیار خوبی صادر کردند که در زمان مقتضی جزئیات آن‌ها را اعلام خواهیم کرد.

وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای مجمع نمایندگان، مجلس خبرگان رهبری و شورای تأمین و اداری استان، گفت: پیشبرد این پروژه‌ها بدون حمایت و همدلی همه مسئولان ممکن نبود و از همه آنان سپاسگزاریم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار