در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح کرد:

اجرای طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» در کرمانشاه/نسل قرآنی در مسیر تربیت

گروه استان‌ها - رئیس اداره علوم قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از اجرای طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» در ۱۰۰ مسجد استان خبر داد و گفت:  اهداف این طرح  توسعه فعالیت‌های قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه است.
کد خبر: ۱۲۰۸۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱ 15 October 2025

«حجت الاسلام ابوذر قوره جیلی»، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، با اشاره به اهمیت پایگاه‌های قرآنی در مساجد، اظهار کرد: مساجد همیشه پایگاه اصلی دین بوده‌اند و تاسیس پایگاه‌های قرآنی در آنها، فرصتی بی‌نظیر برای آموزش مفاهیم، قرائت صحیح، تفسیر و حفظ قرآن کریم برای تمام سنین فراهم می‌کند.

وی با اشاره به طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» افزود: این طرح از مهرماه با هدف تبدیل ۱۰۰ مسجد به پایگاه فعال قرآنی فعالیت خود را آغاز کرده است، فعالیت‌های این پایگاه‌ها در راستای ترویج فرهنگ قرآنی است که شامل: برگزاری کلاس‌ها، حلقه‌های قرآنی، مسابقات و برنامه‌های فرهنگی، محافل انس با قرآن  و کارگاه‌های تخصصی می‌شود.

رئیس اداره علوم قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، تصریح کرد: طرح هر مسجد یک پایگاه قرآنی علاوه بر  تقویت نقش مساجد به‌عنوان کانون‌های فرهنگی و مذهبی و توسعه فعالیت‌های قرآنی با بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های قرآنی، به نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در خانواده‌ها و جامعه کمک شایانی می‌کنند.

حجت الاسلام قوره جیلی در ادامه گفت: مساجد با استعداد پس از فعالیت‌ها شناسایی و به پایگاه‌های قرآنی فعال تبدیل می‌شوند، هدف ما توسعه و ارتقای فعالیت‌های قرآنی، آموزش معارف ویژه اقشار مختلف و فرهنگ‌سازی برای فراهم کردن بستر آموزش عمومی و تخصصی قرآن در جامعه است.

وی در پایان یادآور شد: پایگاه‌های قرآنی در مساجد، گنجینه‌هایی هستند که باید قدرشان را بدانیم و با حمایت و مشارکت همگانی، آنها را به مراکز فعال و تاثیرگذار در تربیت نسلی قرآنی و مومن تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار