دادستان کرمانشاه خبر داد:

با کشت کنندگان خشخاش بدون مماشت برخورد می شود

گروه استان ها - دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برخورد جدی و قاطع دستگاه قضایی با کشت کنندگان خشخاش در کرمانشاه خبرداد.
کد خبر: ۱۲۰۸۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲ 15 October 2025

با کشت کنندگان خشخاش بدون مماشت برخورد می شود

به گزارش تابناک از استان کرمانشاه «حمیدرضا کریمی» دادستان کرمانشاه ضمن تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکردی قاطع، فوری و بدون مماشات نسبت به متخلفانی که اقدام به کشت خشخاش می‌کنند، اظهار کرد: بر اساس قانون کشت خشخاش ممنوع و جرم می باشد لذا هیچ‌گونه تساهل و اغماضی در برابر این جرم پذیرفتنی نیست و دستگاه قضایی عزم جدی برای برخورد قانونی، سریع و دقیق دارد.

وی افزود: تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با موضوع موظفند در اجرای قوانین و دستورالعمل های مربوطه در راستای اقدامات پیشگیرانه و در مرحله بعد امحای کشت خشخاش همکاری کامل داشته باشند و هرگونه قصور یا کوتاهی در این زمینه، مشمول مسئولیت ترک فعل بوده و برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

دادستان کرمانشاه در ادامه از اهمیت اقدامات پیشگیرانه، اطلاع‌رسانی و آموزش کشاورزان برای کاهش کشت غیرمجاز سخن گفت و بر لزوم برنامه‌ریزی دستگاه‌های متولی در این حوزه تأکید کرد.

کریمی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی و هماهنگی‌های مؤثر نیروی انتظامی استان کرمانشاه و همچنین شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، افزود: نقش این دو نهاد در ریشه‌کنی پدیده کشت غیرمجاز خشخاش بسیار حیاتی و بی‌بدیل است و دستگاه قضایی از اقدامات قانونی آنان به طور کامل حمایت و پشتیبانی می‌کند.

وی در پایان از عموم مردم درخواست کرد هرگونه اطلاعات و گزارش‌های مرتبط با این کشت غیرمجاز را از طریق مراجع قانونی و سامانه‌های اعلام شده در اختیار نیروهای انتظامی قرار دهند تا زمینه انجام اقدامات مؤثر و پیشگیرانه و قانونی فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار