در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد؛

آغاز رقابت هنرمندان کرمانشاهی برای کسب «مهر اصالت ملی»/ ۳۲ اثر راهی مرحله کشوری می‌شود

گروه استان‌ها - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، گفت: هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی صنایع دستی با هدف شناسایی و معرفی برترین آثار هنرمندان کرمانشاهی آغاز شده و برگزیدگان مرحله استانی این رقابت، به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
کد خبر: ۱۲۰۸۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸ 13 October 2025

«داریوش فرمانی» مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار در استان تابناک، گفت: هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی صنایع دستی در استان کرمانشاه آغاز شده و هنرمندان این خطه می‌توانند آثار خود را برای حضور در مرحله استانی این رویداد ارسال کنند.

وی با اشاره به اینکه این رویداد هر دو سال یکبار برگزار می‌شود، افزود: امسال طبق برنامه‌ریزی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مرحله نخست داوری در سطح استان‌ها انجام می‌شود و برگزیدگان استانی به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: بر همین اساس، فرآیند برگزاری داوری مهر اصالت در کرمانشاه آغاز شده و به تمامی هنرمندان صنایع دستی استان فراخوان داده‌ایم تا در این رویداد شرکت کنند. هر هنرمند می‌تواند حداکثر دو اثر خود را تا پنجم آبان‌ماه برای داوری مرحله استانی ارسال کند.

وی با بیان اینکه آثار ارسالی باید دارای شاخصه‌هایی مانند قیمت مناسب، قابلیت تولید انبوه یا نیمه‌انبوه، بسته‌بندی استاندارد، خلاقیت، طراحی مطلوب و اصالت هنری باشند، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰۰ اثر از هنرمندان کرمانشاهی در مرحله استانی شرکت کنند که در پایان، ۳۲ اثر برگزیده به مرحله کشوری معرفی خواهد شد.

فرمانی خاطرنشان کرد: تا کنون ۱۴۸ اثر از استان کرمانشاه موفق به کسب مهر اصالت ملی و ۸ اثر نیز موفق به دریافت مهر اصالت بین‌المللی شده‌اند.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت گسترده استان در این حوزه بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۵ هزار هنرمند صنایع دستی در ۷۵ رشته در سطح استان کرمانشاه فعالیت دارند که این موضوع نشانگر پویایی و غنای فرهنگی این خطه است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار