
«علی ملکشاهی» مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار کرد: با راهاندازی این ۷ واحد نانوایی، طرح پخت نان کامل در کرمانشاه اجرایی شده و در گامهای بعدی به دیگر شهرستانهای استان نیز توسعه خواهد یافت.
وی افزود: در حال حاضر، شهرستان کرمانشاه بیش از ۱۱۰۰ واحد نانوایی و استان بیش از ۲۱۵۰ نانوایی دارد. هدف اصلی این طرح، حرکت به سمت تولید و عرضه نان کامل برای بهرهمندی مردم از فواید آن است.
مدیرکل غله کرمانشاه خاطرنشان کرد: نان کامل به دلیل حفظ سبوس و مواد مغذی دانه گندم، سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B، آهن و آنتیاکسیدانهاست و مصرف منظم آن نقش مؤثری در بهبود سلامت عمومی دارد.
وی در ادامه گفت: با ادامه این روند، تعداد نانواییهای پخت نان کامل در سطح استان افزایش خواهد یافت و به تدریج، نان کامل جایگاه ویژهای در سبد غذایی خانوارهای کرمانشاهی پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام /