معاون عمرانی استاندار کردستان خبر داد؛

پروژه‌های پایاب سدهای کردستان تا پایان سال تکمیل و آماده تست آب می‌شوند

گروه استان‌ها - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اعلام کرد: پروژه پایاب سد گاران با پیشرفت فیزیکی مطلوب تا پایان آبان‌ماه تکمیل خواهد شد و همزمان عملیات تست تأمین آب در پایاب سدهای امیرآباد و رمشت آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۲۰۸۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶ 12 October 2025

پروژه‌های پایاب سدهای کردستان تا پایان سال تکمیل و آماده تست آب می‌شوند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، امروز یکشنبه در جلسه کارگروه ماده ۱۱ اراضی کشاورزی اعلام کرد: تجهیز و آماده‌سازی اراضی پایاب سدهای استان با هدف مدیریت کنترل‌شده منابع آبی، توسعه تولید کشاورزی، افزایش امنیت غذایی و ایجاد اشتغال در حال اجرا است.

وی پروژه شبکه آبیاری و زهکشی پایاب سد گاران را یکی از طرح‌های اولویت‌دار استان دانست و گفت این پروژه در چهار ناحیه عمرانی و در مساحتی بالغ بر چهار هزار و ۵۵۰ هکتار در دست اجرا است و طبق برنامه تا پایان آبان‌ماه به اتمام خواهد رسید.

معاون استاندار همچنین به پروژه شبکه آبیاری پایاب سدهای امیرآباد–رمشت در شهرستان کامیاران اشاره کرد و افزود: با آماده شدن ۲۵۰ هکتار از شبکه فرعی امیرآباد و ۵۸۰ هکتار از شبکه فرعی رمشت، آب مورد نیاز جهت انجام تست توسط شرکت آب منطقه‌ای تحویل جهاد کشاورزی خواهد شد.

وی با اشاره به درخواست‌های مردمی برای استفاده از آب سد قشلاق تأکید کرد که شرکت آب منطقه‌ای بازنگری در تخصیص فعلی پایاب سد قشلاق را پیگیری و میزان بهره‌برداری از ۱۵۰۰ هکتار اراضی را افزایش دهد و جهاد کشاورزی هم‌زمان از محل سامانه‌های نوین آبیاری اجرای شبکه را ادامه دهد.

حبیبی به پروژه شبکه آبیاری دشت سیازاخ نیز اشاره کرد و گفت: با بهره‌گیری از آب سد مخزنی سیازاخ و افزایش راندمان آبیاری، بیش از ۱۸ هزار هکتار از اراضی پایاب سد آبیاری خواهد شد. وی ضمن تأکید بر همکاری دستگاه‌های اجرایی در تسریع اجرای این شبکه‌ها، به تأمین اعتبار نیرورسانی، بازدید میدانی طرح‌ها و تعیین تکلیف حقابه تعاونی‌های آبران نیز اشاره کرد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار