از ساعت ۱۲ تا ۱۷ امروز یکشنبه؛

محور سنندج-دیواندره به دلیل عملیات انفجار و ترانشه‌برداری مسدود شد

گروه استان‌ها - شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور اعلام کرد که محور سنندج-دیواندره روز یکشنبه ۲۰ مهر به‌مدت پنج ساعت به دلیل انجام عملیات انفجار و ترانشه‌برداری مسدود خواهد شد و رانندگان می‌توانند از مسیر جایگزین استفاده کنند.
کد خبر: ۱۲۰۸۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲ 12 October 2025

محور سنندج-دیواندره به دلیل عملیات انفجار و ترانشه‌برداری مسدود شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به منظور انجام عملیات انفجار و ترانشه‌برداری در کیلومتر ۱۴ محور سنندج-دیواندره، این محور از ساعت ۱۲ تا ۱۷ روز یکشنبه ۲۰ مهر مسدود خواهد بود.

بر اساس این اطلاعیه، تردد خودروها در بازه زمانی یادشده در محور سنندج-دیواندره امکان‌پذیر نخواهد بود و رانندگان موظف به رعایت محدودیت‌های ترافیکی هستند.

به منظور تسهیل جریان ترافیک و جلوگیری از ایجاد مشکل برای مسافران، مسیر جایگزین «سنندج - دهگلان - حسین‌آباد – دیواندره» و بالعکس برای تردد خودروها تعیین شده است.

شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور از رانندگان خواست با برنامه‌ریزی مناسب و رعایت نکات ایمنی از مسیر جایگزین استفاده کنند تا ضمن حفظ ایمنی، اختلالی در روند عملیات اجرایی ایجاد نشود.

اجرای این عملیات بخشی از برنامه توسعه و بهبود زیرساخت‌های محورهای مواصلاتی استان کردستان است و مسئولان مربوطه تأکید دارند که پس از پایان عملیات، محور یادشده مجدداً برای تردد باز خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار