معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان مطرح کرد:

تولید «نان کامل» در دستور کار شورای آرد و نان استان قرار دارد

گروه استان‌ها - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از تصمیم برای فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۸۰۲۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴ 07 October 2025

تولید «نان کامل» در دستور کار شورای آرد و نان استان قرار دارد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان هرمزگان، عادل شهرزاد پس از برگزاری نشست شورای آرد و نان استان هرمزگان در تشریح جزئیات این جلسه اظهار کرد: در این جلسه تصمیماتی در راستای ارتقای کیفیت نان و حمایت از مصرف کننده اتخاذ شد.

وی با اشاره به محوریت اصلی این نشست افزود: محور اصلی این جلسه «نان کامل» بود و در این زمینه دو موضوع «فرهنگ‌سازی مصرف» و «تعیین قیمت نان کامل» مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به بررسی‌های کارشناسی، ضمن تعیین دستگاه‌های متولی در این حوزه، تفکیک کار بین دستگاه‌های مذکور انجام و مقرر شد زمینه‌های اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مصرف از طریق صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، اطلاع رسانی محیطی، استفاده از ظرفیت مدارس و آموزشگاه‌ها فراهم شود.

معاون استاندار هرمزگان با بیان اینکه تسهیل فرایند توزیع آرد نیز از دیگر تصمیمات این جلسه بود، تأکید کرد بمنظور تسهیل و تسریع در توزیع آرد بین شهرستان‌ها و نانوایی‌ها افزایش تعداد شرکت‌های حمل آرد در دستور کار قرار گرفته است و موضوع مهم نظارت دقیق بر عملکرد نانوایی‌ها می‌باشد، وی افزود گران فروشی، کم فروشی، عدم رعایت ساعت پخت، عدم رعایت بهداشت محیط، عرضه آرد خارج از شبکه رسمی، فروش نان خارج از شبکه نانینو بعنوان مصادق تخلف بوده و دستگاه‌های متولی و بازرسان مکلفند حسب وظایف ابلاغی با واحد‌های متخلف برخورد قانونی و متناسب، بگونه‌ای که بازدارنده باشد داشته باشند.

شهرزاد در پایان خاطرنشان کرد: اولویت صدور مجوز و اختصاص سهمیه آرد برای نانوایی‌های جدید، تولید «نان کامل» بوده و متقاضیان تولید این نوع نان در اولویت صدور مجوز می‌باشند، چرا که این یک حرکت بنیادین برای نهادینه کردن فرهنگ مصرف نان سالم است.

انتهای پیام/

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار