در گفت‌وگو با تابناک خبر داد:

نصب آنتن BTS در مسکن مهر اسلام آباد غرب/ پوشش تلفن همراه و اینترنت متحول می‌شود

گروه استان‌ها - مدیرکل مخابرات استان کرمانشاه، از آغاز عملیات نصب آنتن BTS در مسکن مهر اسلام‌آباد غرب خبر داد و گفت: این اقدام به زودی منجر به ارتقای چشمگیر کیفیت پوشش تلفن همراه و افزایش سرعت اینترنت برای ساکنان خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۰۷۸۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳ 05 October 2025

«حمیدرضا امیری» مدیرکل مخابرات استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه ، با اشاره به نصب آنتن BTS در مسکن مهر اسلام آبادغرب، اظهار کرد: ساکنان مسکن مهر اسلام‌آباد غرب به زودی شاهد ارتقای چشمگیر کیفیت پوشش تلفن همراه و افزایش سرعت اینترنت همراه خود خواهند بود. عملیات نصب آنتن BTS (Base Transceiver Station) که وظیفه اصلی برقراری ارتباط بی‌سیم را بر عهده دارد، در این منطقه آغاز شده و نویدبخش رفع یکی از دغدغه‌های اصلی ساکنان است.

وی افزود: در حال حاضر، عملیات عمرانی مربوط به این پروژه در مرحله حساس بتن‌ریزی پایه دکل قرار دارد. این مرحله، زیربنای اصلی و استحکام سازه آنتن را تضمین می‌کند. پس از تکمیل و حصول اطمینان از مقاومت پایه دکل، مراحل بعدی شامل نصب سازه فلزی دکل و سپس جانمایی و راه‌اندازی تجهیزات مخابراتی (BTS) آغاز خواهد شد.

مدیرکل مخابرات استان کرمانشاه ، تصریح کرد: با بهره‌برداری کامل از این آنتن BTS، ساکنان مسکن مهر اسلام‌آباد غرب شاهد تحولات مثبتی در خدمات ارتباطی خود خواهند بود. از مهم‌ترین مزایا این آنتن می‌توان به پوشش بهتر تماس‌های صوتی، اینترنت پر سرعت و  افزایش پایداری ارتباط اشاره کرد.

وی در پایان یادآور شد: این پروژه که با همکاری اپراتورها و زیرساخت‌های مخابراتی اجرا می‌شود، نشان‌دهنده توجه به نیازهای ارتباطی شهروندان و تلاش برای رفع کاستی‌ها در مناطق مسکونی جدید است. انتظار می‌رود با تکمیل و راه‌اندازی این آنتن، رضایتمندی ساکنان مسکن مهر اسلام‌آباد غرب از خدمات ارتباطی به طور محسوسی افزایش یابد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار