در گفت و گو با تابناک خبر داد؛

آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید پزشکی قانونی درشهرستان سنقر

گروه استان‌ها - مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: ساختمان جدید پزشکی قانونی شهرستان سنقر با اعتباری افزون بر ۲۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی سازمان پزشکی قانونی کلنگ‌زنی شد تا زمینه دسترسی آسان‌تر مردم این منطقه به خدمات تخصصی این نهاد قضایی پزشکی فراهم شود.
کد خبر: ۱۲۰۶۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹ 20 September 2025

آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید پزشکی قانونی درشهرستان سنقر

«بهتاش خانی‌آباد» مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در حاشیه عملیات اجرایی ساختمان جدید پزشکی قانونی در شهرستان سنقر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه  اظهار کرد: این پروژه پیرو تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر در دسترس بودن خدمات برای مردم و با پیگیری‌های ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور محقق شد.

وی با اشاره به محرومیت گذشته شهرستان سنقر از داشتن ساختمان مستقل پزشکی قانونی، افزود: زمینی به مساحت ۵۴۶ متر مربع برای این منظور خریداری شده و هم‌اکنون پیمانکار مستقر شده و عملیات تسطیح زمین آغاز شده است و ساختمان این مرکز در زیربنایی به مساحت ۲۱۰ متر مربع ساخته خواهد شد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه زمان پیش‌بینی‌شده برای اتمام این پروژه را هشت ماه عنوان کرد و توضیح داد: اعتبار مورد نیاز این طرح ملی توسط سازمان پزشکی قانونی کشور تأمین شده است.

خانی آباد ادامه داد: ساختمان پزشکی قانونی شهرستان کنگاور  نیز کلنگ زنی شده است و در حال حاضر تنها پنج شهرستان فاقد ساختمان ملکی هستند که با پیگیری‌های انجام‌شده در آینده نزدیک کلنگ‌زنی ساختمان پزشکی قانونی شهرستان‌های هرسین و قصرشیرین نیز انجام خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: اجرای این پروژه‌ها گامی مهم در راستای ارتقای خدمات‌رسانی قضایی و پزشکی به شهروندان کرمانشاه و کاهش بار مراجعات به مرکز استان خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار