استاندار خراسان شمالی تاکید کرد:

اختصاص اعتبار ۷۶۰ میلیارد ریالی برای پروژه‌های عمرانی شیروان

گروه استان‌ها - استاندار خراسان شمالی گفت: برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و اقتصادی نیمه‌تمام در بخش مرکزی این شهرستان، اعتباری بالغ بر ۷۶۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
کد خبر: ۱۲۰۶۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶ 19 September 2025

۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های عمرانی شیروان تخصیص یافت

به گزارش خبرنگار تابناک از استان خراسان شمالی «بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای اداری شهرستان شیروان، اظهار کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و اقتصادی نیمه‌تمام در بخش مرکزی این شهرستان، اعتباری بالغ بر ۷۶۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

وی افزود: این اعتبار برای رفع مشکل برق مجتمع صنعتی فروآلیاژی، تکمیل کارخانه ریسندگی کتان و راه‌اندازی واحد کاربید سیلیسیم که در آستانه بهره‌برداری قرار دارند، هزینه خواهد شد.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: همچنین تسهیلاتی برای توسعه کشت گیاهان دارویی توسط سرمایه‌گذار بومی و تکمیل طرح گاوداری ۱۰ هزار رأسی در نظر گرفته شده است.

نوری بیان کرد: در جریان این سفر مصوب شد منابع مالی لازم برای تکمیل طرح نهضت ملی مسکن در تپه خانلق، حل مشکل آسفالت راه روستای حصار هنامه و تأمین آب شرب آن با حفر چاه، و همچنین تکمیل طرح‌های عمرانی روستای عبدآباد اختصاص یابد.

وی در بازدید از کارخانه ریسندگی کتان و مجتمع صنعتی فروآلیاژی شیروان تصریح کرد: چرخه‌های معیوب تولید در استان باید هرچه سریع‌تر شناسایی و اصلاح شود تا شاهد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه باشیم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار