معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

ورزش دانش‌آموزی ابزاری برای سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

گروه استان‌ها - معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به افتتاح ۵۱ فضای ورزشی درون‌مدرسه‌ای در استان تهران گفت: سرانه فضای ورزشی دانش‌آموزی باید از ۳۸ صدم مترمربع فعلی به یک مترمربع افزایش یابد.
کد خبر: ۱۲۰۶۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶ 18 September 2025

ورزش دانش‌آموزی ابزاری برای سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «محمد جعفری» معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در آیین افتتاح ۵۱ فضای ورزشی درون‌مدرسه‌ای در شهرستان‌های استان تهران اظهار کرد: ورزش دانش‌آموزی ابزاری برای سلامت، امیدآفرینی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم سبک زندگی فعال و سالم در جامعه نهادینه شود، باید از مدرسه آغاز کنیم و همه میدان‌های آموزشی و ورزشی را به میدان‌های پویا تبدیل کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: تحقق عدالت آموزشی و تربیتی تنها با کلاس و کتاب امکان‌پذیر نیست و باید فضای ورزش، نشاط و پرورش نیز برای دانش‌آموزان فراهم شود.

جعفری گفت: سرانه فضای ورزشی در آموزش و پرورش تنها ۰.۳۸ مترمربع است که این رقم بسیار پایین‌تر از استانداردهاست و طبق برنامه باید به یک مترمربع افزایش یابد.

وی افزود: اگر می‌خواهیم دانش‌آموزان در مسیر سلامت، نشاط و رشد قرار گیرند، نمی‌توانیم تنها به یک ساعت درس تربیت‌بدنی در هفته بسنده کنیم.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این رویکرد مشارکت‌محور است و یعنی همه باید پای کار بیایند؛ از شهرداری‌ها و دهیاری‌ها گرفته تا خیرین و اولیای دانش‌آموزان.

جعفری گفت: ورزش نه‌تنها به ارتقای سلامت جسمانی کمک می‌کند بلکه در ایجاد نشاط، امید اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و حتی کشف استعداد‌ها نقش اساسی دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم سبک زندگی فعال و سالم در جامعه نهادینه شود، باید از خانواده و مدرسه آغاز کنیم و همه میدان‌های آموزشی و ورزشی را به میدان‌های پویا تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار