در گفت و گو با تابناک مطرح شد:

گروه‌های جهادی محور اصلی بسیج سازندگی کرمانشاه است/ تخصصی‌سازی و آموزش هدفمند در دستور کار

گروه استان‌ها - رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه، گفت: فلسفه اصلی وجود بسیج سازندگی، حمایت و پشتیبانی از گروه‌های جهادی است و امروزه این گروه‌ها به صورت تخصصی وارد میدان می‌شوند.
کد خبر: ۱۲۰۶۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶ 14 September 2025

گروه‌های جهادی محور اصلی بسیج سازندگی کرمانشاه است/ تخصصی‌سازی و آموزش هدفمند در دستور کار

«امیر حمزه خزایی» رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک دراستان کرمانشاه، با اشاره به نقش پررنگ گروه‌های جهادی، اظهار کرد: اصلاً فلسفه اصلی وجود بسیج سازندگی، حمایت و پشتیبانی از گروه‌های جهادی است. هویت‌بخشی که بسیج سازندگی دارد از طریق گروه‌های جهادی و جهادگران بسیج صورت می‌گیرد. بخاطر همین، نقش گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی پررنگ‌ترین نقشی است که ایفا می‌کنند.

وی افزود: گروه‌های جهادی به عنوان حلقه‌های میانی بین مردم و دولت، با روحیه جوانی و ظرفیت خدمات‌رسانی و علاقمندی که دارند، در همه عرصه‌ها خدمت می‌کنند. در بحث عمرانی ساخت منازل نیازمندان روستایی، در موضوعات خدمات‌رسانی غیرعمرانی و حتی در ایام اربعین و دهه آخر صفر، برپایی مواقف و خدمات‌رسانی به زوّار توسط گروه‌های جهادی ما بسیار چشمگیر بود و در امسال بهتر از سال‌های گذشته عمل کردند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه به تخصصی شدن گروه‌های جهادی اشاره کرد و گفت: امروزه گروه‌های جهادی ما به صورت تخصصی وارد میدان می‌شوند. خیلی از گروه‌های جهادی ما تخصصی هستند؛ متخصصین پزشکی، مهندسین عمران، مهندسین صنعت و بعضاً اکثر اینها در گروه‌های جهادی تخصصی عضو شده و فعالیت می‌کنند.

وی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت دانشجویان مهندس یکی از پیشنهادات، پیگیری‌ها و مطالبات ماست. ما برای آموزش این عزیزان به صورت هدفمند برنامه‌ریزی کرده‌ایم و نحوه آموزش، کار و ثبت اقداماتشان در سامانه اطلس جهادی انجام می‌شود.

خزایی افزود: آموزش‌های گروه‌های جهادی که قبل از ورود به خدمات هستند، در برنامه‌های رسمی جهاد انجام می‌شود. در دوره‌های رسمی جهاد آموزش می‌بینند که نحوه ورودشان به گروه‌های جهادی چگونه باشد و آموزش‌ها به صورت منسجم و متمرکز انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: به همه عزیزانی که علاقمند به خدمات‌رسانی، فعالیت‌های گروه‌های جهادی و دغدغه رفع مشکل نیازمندان هستند پیشنهاد می‌دهم که در این برنامه‌های جهادی شرکت کنند. لذت خدمات‌رسانی اول به خود افراد و گروه‌های جهادی می‌رسد تا به کسانی که از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه تأکید کرد: انتظار داریم جوانان، دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز با حضور در بسیج سازندگی نواحی، حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های مقاومت، گروه‌های جهادی فعال، نوپا و منسجم داشته باشیم. ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم برای آموزش و در طول مسیر نیز آموزش‌های ضمن خدمت را ارائه می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز گروه‌های جهادی ما، گروه‌های متخصص و منسجمی هستند که دارای برنامه و قاعده خاصی هستند، شناسنامه‌دار هستند، در سامانه فعالیت دارند و ماموریت‌هایشان ثبت می‌شود. به صورت هدفمند فعالیت می‌کنند و انتظار داریم همه جوانان، بخصوص دانش‌آموزان و دانشجویان از این ظرفیت استفاده کرده و خدمات خوبی به نیازمندان ارائه دهند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار