
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، «بابک هدایی» رئیس اورژانس استان کردستان بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: یک مرد ۳۲ ساله که در پی سقوط از ارتفاع غیرهمتراز (درخت گردو) در منطقه صعبالعبور «هوارگه خوسمله» شهرستان سروآباد دچار مولتیتروما شده بود، با عملیات بهموقع اورژانس هوایی از مرگ نجات یافت.
وی افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، بالگرد اورژانس هوایی سنندج به منطقه اعزام شد و تیم فوریتهای پزشکی با انجام اقدامات اولیه درمانی، مصدوم را برای ادامه درمان به بیمارستان کوثر سنندج منتقل کردند.
رئیس اورژانس کردستان با اشاره به آمار مأموریتها گفت: این عملیات سیوهشتمین مأموریت هوایی اورژانس استان در سال ۱۴۰۴ و ششصدونوزدهمین مأموریت از آغاز فعالیت اورژانس هوایی در کردستان است.
هدایی خاطرنشان کرد: هر یک از این مأموریتها نشاندهنده فداکاری و ازخودگذشتگی نیروهای اورژانس است که حتی در سختترین شرایط جغرافیایی و اقلیمی، برای حفظ جان مردم تلاش میکنند.
انتهای پیام/