
به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی فراجا در استان سرگرد «نصیر کوهزادی» رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی انتظامی استان لرستان، از افزایش محسوس نظارتها بر تمامی اصناف در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: این نظارتها با هدف بهبود کیفیت خدمات به شهروندان و ارتقای سطح نظم و امنیت عمومی در دستور کار قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به اجرای طرح بازرسی شبانهروزی از اصناف افزود: کارشناسان این پلیس با حضور در سطح شهر، از صنوف مختلف از جمله تالارهای پذیرایی، رستورانها، کافیشاپها، قهوهخانههای سنتی و سایر واحدهای صنفی بازدید کردهاند.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی انتظامی استان لرستان،در تشریح نتایج این بازرسیها گفت: در مجموع به ۲۳ واحد صنفی تذکر داده شده و ۲ واحد فاقد پروانه شناسایی و با آنها برخورد قانونی انجام شده است.
وی بیان کرد: در ادامه این طرح ۸ واحد متخلف که ضوابط انتظامی و صنفی را رعایت نکرده بودند اخطار پلمب دریافت کرده و از ۵ واحد دیگر نیز تعهد کتبی اخذ شد.
کوهزادی با تأکید بر اهمیت همکاری اصناف در اجرای موفق طرحهای انتظامی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این طرح ایجاد امنیت پایدار، آسایش عمومی و حمایت از صنوف قانونمند است و از تمامی صاحبان مشاغل انتظار میرود با رعایت مقررات، پلیس را در پیشبرد این اهداف یاری کنند.
انتهای پیام/