استاندار خراسان شمالی:

طرح مدیریت محله‌محور تنها به حوزه آسیب‌های اجتماعی محدود نمی شود

گروه استان‌ها - استاندار خراسان شمالی گفت: طرح مدیریت محله‌محور تنها به حوزه آسیب‌های اجتماعی محدود نیست و باید با توجه به ویژگی‌های محلی استان، بومی‌سازی شود تا بتوانیم به صورت پایلوت کشوری اجرا کنیم.
کد خبر: ۱۲۰۶۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۹ 11 September 2025

طرح مدیریت محله‌محور به تنهاحوزه آسیب‌های اجتماعی محدود نمی شود

به گزارش خبرنگار تابناک از استان خراسان شمالی، «بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی در جلسه بررسی طرح مدیریت محله‌محور، اظهار کرد: این طرح تنها به حوزه آسیب‌های اجتماعی محدود نمی‌شود و باید با توجه به ویژگی‌های محلی استان، بومی‌سازی شود تا بتوانیم به صورت پایلوت کشوری اجرا کنیم.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه این طرح از سوی رئیس‌جمهور ابلاغ شده و ادارات نباید به صورت موازی و مستقل اقدام کنند، تصریح کرد: با ظرفیت‌های موجود در استان نباید منتظر بمانیم. می‌توانیم ایده‌پردازی کنیم، خود وارد میدان شویم و طرح را با مدل بومی استان به اجرا درآوریم.

وی در ادامه افزود: در اجرای طرح، پیشنهادات استان‌ها در سطح ملی جمع‌بندی خواهد شد، اما هر استان و هر محله اقتضائات خاص خود را دارد.

بهمن نوری تصریح کرد: در استان باید معیار انتخاب محلات مشخص شود و مساجد به‌عنوان محور محله‌ها پای‌کار بیایند تا طرح با نگاه استانی عملیاتی شود.

استاندار خراسان شمالی در پایان گفت: بر اساس این مدل، در هر شهر چند محله به‌صورت شاخص به عنوان پایلوت انتخاب و طرح در آن‌ها اجرا خواهد شد. جمع‌آوری نظام مسائل محلات و بررسی دقیق برنامه اقدام ارائه شده به استان، از دیگر اولویت‌ها مورد نظر در این طرح می باشد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار