به گزارش تابناک از اصفهان، به نقل از روابط عمومی آبفا اصفهان، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: گروههای پایش و نظارت بر کیفیت آب آبفای استان اصفهان براساس استانداردهای ۱۰۵۳ و ۱۰۱۱ سازمان ملی استاندارد، به طور روزانه پارامترهای کیفی آب شرب را در شهرها و روستاها بررسی میکنند و روزانه بیش از ۲ هزار آزمایش کلرسنجی از آب موجود در شبکههای آبرسانی و مخازن موجود در سطح استان انجام میشود.
فهمیه امیری با بیان اینکه کنترل و نظارت بر سلامت و کیفیت آب شرب جز وظایف ذاتی و اساسی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان محسوب میشود، اظهار داشت: در سهماهه نخست سالجاری بیش از ۸۵ هزار و ۴۳۵ آزمون کلرسنجی، ۴ هزار و ۵۶۲ آزمون میکروبی، ۸۰۰ مورد آزمون فیزیکو شیمیایی، ۳۰۰ آزمون بیولوژی آب و ۲۱۵ مورد آزمون فلزات سنگین انجام شد که این بررسیها مطلوبیت ۹۹.۸ درصدی آزمونهای میکروبی و مطلوبیت ۹۹.۸ درصدی آزمونهای کلرسنجی را نشان میدهد.
وی با تاکید بر سلامت آب شرب شهرها و روستاهای استان عنوان کرد: کنترل و ارزیابی مستمر بررسی پارامترهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و میزان کلر باقی مانده آب شرب در سه حوزه تأمین، ذخیره و توزیع انجام میگیرد و پس از اطمینان از صحت، سلامت و کیفیت مطلوب تمامی نمونهگیریهای انجام شده، اجازه مصرف در شبکه توزیع آب داده خواهد شد.
امیری افزود: آزمایشگاه مرکزی آبفای استان با کسب گواهینامه استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ نقش موثری در تایید دقت و صحت نتایج آزمایشهای آب دارد.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان اعلام کرد: آزمایشگاه مرکزی آبفای استان اصفهان دارای تجهیزات برخط اندازهگیری پارامترهای کیفی آب از مخازن و شبکه آب شهر اصفهان است.
وی با اشاره به پایش کیفیت آب شرب در روستاها نیز گفت: به طور مستمر کلرسنجی و آزمونهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب در سطح روستاهای استان انجام میگیرد و نتایج این آزمایشها پس از جمعآوری، در اختیار مرکز بهداشت استان قرار میگیرد.
امیری بیان داشت: وجود املاح در آب شرب برای سلامت مردم ضروری است و املاح معدنی باید در آب شرب موجود باشد و در صورتی که املاح آن گرفته شود، تبدیل به آب مقطر شده که برای سلامتی مضر است.
/س/