راهکارهای تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی از زبان متخصص تغذیه و رژیم درمانی

گروه استان ها_ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۲۰۴۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶ 28 July 2025

 عادله خدابخشی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با خبرنگار تابناک در کرمان، با تأکید بر اهمیت تغذیه مناسب در فصل گرما اظهار کرد: مصرف کافی مایعات و الکترولیت‌ها مانند سدیم و پتاسیم در شرایط آب‌وهوای گرم ضروری است.  

وی توصیه کرد: استفاده از آب خنک همراه با دانه چیا، ریحان، لیموترش، عرق بیدمشک و برگ نعناع توصیه می‌شود.

خدابخشی ادامه داد: افرادی که در طول روز خارج از منزل هستند، لازم است به جای مصرف حجم زیاد آب در یک نوبت، هر ۱۵ تا ۳۰ دقیقه یکبار آب بنوشند.  

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: اسموتی میوه‌ها و سبزیجات، ترکیب آب دوغ خیار با نعناع و مخلوط آب برگ نعناع، لیموترش و مقدار کمی عسل از نوشیدنی‌های بسیار مفید برای روزهای گرم هستند.  

خدابخشی تصریح کرد: میوه‌ها و سبزیجات آبدار حاوی الکترولیت‌ها مانند هندوانه، هلو، کاهو، خیار و گوجه‌فرنگی نیز گزینه‌های مناسبی برای تأمین آب و املاح مورد نیاز بدن محسوب می‌شوند.  

وی هشدار داد: در روزهای گرم باید از مصرف الکل، نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند قهوه و چای غلیظ اجتناب کرد، همچنین پرهیز از غذاهای چرب، تند و پرادویه برای پیشگیری از گرمازدگی ضروری است.  

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان تأکید کرد: قرار دادن بطری‌های آب معدنی پلاستیکی در معرض نور خورشید به دلیل تولید مواد سرطان‌زا ممنوع است و سلامت مصرف‌کنندگان را به شدت تهدید می‌کند.  

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار