اجرای «خط ویژه تاکسی» در خیابان طالقانی سنندج 

گروه استان ها- رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج از اجرای طرح «لاین ویژه تاکسی» از ابتدای خیابان طالقانی تا سه‌راهی اداره برق این شهر با هدف ساماندهی و روان‌سازی ترافیک شهری خبر داد. 
کد خبر: ۱۲۰۴۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۱ 28 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، حمید خضری رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج با اشاره به آغاز اجرای طرح لاین ویژه تاکسی در یکی از محورهای پرتردد مرکز شهر گفت: این طرح در مسیر حد فاصل ابتدای خیابان طالقانی تا سه‌راهی اداره برق به اجرا درآمده است و هدف اصلی آن، تسهیل در تردد ناوگان تاکسیرانی و افزایش سرعت و ایمنی جابجایی شهروندان می‌باشد. 
 
وی با تأکید بر لزوم مدیریت هوشمندانه جریان ترافیک در مناطق مرکزی شهر افزود: افزایش حجم عبور و مرور در معابر اصلی به‌ویژه در ساعات پرتردد، ضرورت اجرای طرح‌های کارآمدی نظیر لاین‌های ویژه را دوچندان کرده و تجربه سایر شهرها نیز اثربخشی چنین راهکارهایی را تأیید می‌کند. 
 
خضری با اشاره به هماهنگی‌های صورت‌گرفته در اجرای این طرح اظهار داشت: این اقدام با مصوبه شورای ترافیک استان و همکاری  و هماهنگی منسجم حوزه های  معاونت خدمات شهری، امور عمرانی و زیر بنایی و حمل‌ونقل، و ساماندهی مشاغل شهرداری سنندج اجرایی شده است تا اثربخشی آن در کاهش گره‌های ترافیکی محسوس باشد. 
 
رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج در ادامه تصریح کرد: ایجاد لاین‌های ویژه تاکسی یکی از برنامه‌های راهبردی و بلندمدت مدیریت شهری در راستای ارتقاء نظام حمل‌ونقل عمومی و کاهش استفاده از خودروهای شخصی است که در قالب توسعه زیرساخت‌های هوشمند حمل‌ونقل عمومی دنبال می‌شود. 
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این مسیر ویژه، ناوگان تاکسیرانی می‌تواند با زمان‌بندی دقیق‌تری در مسیرهای پرتردد به جابجایی مسافران بپردازد و از توقف‌های ناگهانی و حرکت کند و پرفشار در خیابان‌های شلوغ جلوگیری شود.

/س/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار