با حضور معاون رئیس‌جمهور انجام شد؛

آغاز به‌کار واحد تولیدی لوازم خانگی «دل مونتی کاستلو» در بانه با اشتغال‌زایی برای ۱۵۰ نفر

واحد تولیدی لوازم خانگی «دل مونتی و کاستلو» با اشتغال‌زایی برای ۱۵۰ نفر در شهرک صنعتی بانه و هم‌زمان با سفر معاون رئیس‌جمهور به کردستان افتتاح شد.
کد خبر: ۱۲۰۳۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۰ 18 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، هم‌زمان با سفر عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به استان کردستان، واحد تولیدی شرکت آریاگستر مدرن مهرسام با نام‌های تجاری «دل مونتی و کاستلو» در شهرک صنعتی بانه به بهره‌برداری رسید.

این واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه ۶۹۵ هزار دستگاه از انواع لوازم خانگی برقی در ۵۰ قلم کالا راه‌اندازی شده و توانسته است زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۵۰ نفر را فراهم آورد.

بختیار فرجیان، مدیرعامل این شرکت در جریان افتتاح خط جدید این واحد تولیدی توسط معاون رئیس‌جمهور، اظهار داشت: با بهره‌گیری از توان داخلی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، این واحد با سرمایه ثابت ۱۰۰ میلیارد تومان و سرمایه در گردش ۱۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است. هدف ما، افزایش سهم تولید داخل، کاهش وابستگی به واردات و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در مناطق مرزی مانند بانه است.

وی افزود: محصولات این کارخانه با برند دل مونتی کاستلو تولید می‌شود و تلاش شده تا با رعایت استانداردهای کیفی، نیاز بازار داخلی و ظرفیت صادراتی نیز پوشش داده شود.

این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۴,۳۰۰ متر مربع و با زیربنای ۴,۶۰۰ متر مربع احداث شده و به گفته مسئولان، زمینه توسعه فعالیت‌های صنعتی در شهرک صنعتی بانه را فراهم می‌آورد.

معاون رئیس‌جمهور نیز در این بازدید از تلاش‌های بخش خصوصی در مناطق محروم قدردانی کرد و راه‌اندازی این واحد را گامی مهم در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای دولت در حوزه اشتغال، تولید و محرومیت‌زدایی دانست.

/ص/

آخرین اخبار