در هیچ نقطه‌ای از دنیا نباید کسی جرأت تهدید مرجعیت دینی و سیاسی شیعه را داشته باشد

گروه استان‌ها- امام جمعه همدان ضمن حمایت قاطعانه از مراجعی که با درایت کامل و شناخت درست شرایط، حکم محاربه برای تهدیدکنندگان مقام معظم رهبری صادر کردند، تأکید کرد: در هیچ نقطه‌ای از دنیا نباید کسی جرأت تهدید مرجعیت دینی و سیاسی شیعه را داشته باشد.
کد خبر: ۱۲۰۳۰۴۹
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹ 04 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان همدان، به نقل از ستاد نماز جمعه همدان، در نماز جمعه این هفته همدان، نمازگزاران با پوشیدن کفن، از مقام معظم رهبری را حمایت کردند و آمادگی خود برای جانفشانی در راه اسلام و کشور را به نمایش گذاشتند. این اقدام، جلوه‌ای از بصیرت و ولایت‌مداری مردم همدان بود که یک‌صدا و یک‌دل، در این مراسم نمود پیدا کرد.

 
آیت‌الله شعبانی موثقی در خطبه‌های امروز نماز جمعه همدان، ضمن حمایت قاطعانه از مراجعی که با درایت کامل و شناخت درست شرایط، حکم محاربه برای تهدیدکنندگان مقام معظم رهبری صادر کردند، تأکید کرد: در هیچ نقطه‌ای از دنیا نباید کسی جرأت تهدید مرجعیت دینی و سیاسی شیعه را داشته باشد.
 
وی افزود: نه تنها از مواضع حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب حمایت می‌کنیم، بلکه از مراجع بزرگواری که این فتوا را صادر کرده‌اند نیز پشتیبانی می‌نمائیم.
 
امام جمعه همدان، با بیان اینکه، بنابر آیات قرآن، استغاثه، دعا و نفرین دشمنان، می‌تواند زمینه‌ساز پیروزی مؤمنان شود، افزود: در شرایطی که دشمن عهدشکن در برابر ما صف‌آرایی کرده، عقلانیت اقتضا می‌کند رهبر و فرمانده میدان با احتیاط کامل، مسیر هدایت جامعه را دنبال کند.
 
آیت‌الله شعبانی، با اشاره به جبهه جنگ دشمن که تنها نظامی نیست و حوزه‌های علم، فناوری و رسانه را در بر گرفته است، گفت: به خانواده دو نفر از همشهریان تسلیت که اخیرا در حادثه تاریک دره جان خود را از دست داده‌اند عرض تسلیت دارم و از رفتار عاقلانه، صبورانه و قانونی خانواده‌های این دو عزیز تقدیر می‌کنم، پدران بزرگوار این دو جوان، با تأکید بر طی شدن مسیر قانونی مسئولیت مسئولان را سنگین‌تر کردند.
 
 
وی با طرح این مسئله که، رسانه‌های معاندی که این روزها برای این حادثه فضا‌سازی می‌کنند، پاسخ دهند چرا در برابر بسیاری از جنایات علیه ملت ایران سکوت کرده‌اند؟، افزود: چطور ممکن است کسانی که در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و شهادت هم‌وطنان بی‌دفاع سکوت کردند، امروز مدعی حمایت از جان ایرانیان باشند.
 
وی خاطرنشان کرد: همه شهروندان را قابل احترام و دفاع‌پذیر می‌دانیم و هر خونی که در این سرزمین ریخته می‌شود، برای ما محترم است و باید از آن دفاع کرد.
 
/س/
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار