اجاره ملک به اتباع خارجی در البرز ممنوع شد

گروه استان ها_ رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز از ممنوعیت اجاره خانه به اتباع خارجی غیر مجاز در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۲۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳ 29 June 2025

به گزارش تابناک از البرز، به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف ایران محمد دادخواه اظهار کرد: هر نوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.

وی اضافه کرد: مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با اسکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف البرز تصریح کرد: در صورت بی‌توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه‌های مشاوران املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

دادخواه بیان کرد: مشاوران املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی‌نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده‌اند، پلمب می شوند.

وی گفت: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان‌پذیر است.

رئیس اتاق اصناف البرز افزود: طی سال جاری بازرسان اتاق اصناف و اتحادیه مشاوران املاک با نظارت در مناطق هدف تذکرهای لازم را به مشاوران املاک داده اند و در صورت مشاهده تخلف برخورد قانونی خواهد شد.

برچسب ها: اتباع خارجی
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار