تشویق کارخانجات کردستان به اختصاص مالیات برای حمایت از نهادهای فرهنگی، ورزشی و بهبود آموزش فنی‌حرفه‌ای

گروه استان ها _ کارخانجات و واحد های کارگری مالیات خود را به نهاد های حمایتی، پروژه های در دست اقدام وزارت کار و آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص دهند.
کد خبر: ۱۲۰۱۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸ 10 June 2025

تشویق کارخانجات کردستان به اختصاص مالیات برای حمایت از نهادهای فرهنگی، ورزشی و بهبود آموزش فنی‌حرفه‌ای
به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان صبح امروز در دومین نشست تخصصی شورای راهبردی دستگاه‌های تابعه وزارت کار در استان که بعد از ویدئو کنفرانس سراسری با وزیر کار انجام شد، اظهار داشت: کارخانجات و واحد های کارگری با هماهنگی با سازمان امور مالیاتی، مالیات خود را به نهاد هایی همچون بهزیستی، کمیته امداد، پروژه های در دست اقدام فرهنگی ورزشی کارگران و بهبود  آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه شرایط استان ایجاب می‌کند کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی مالیات های خود را برای صرف در پروژه های عام المنفعه و نهاد های حمایتی از جمله بهزیستی هزینه کنند، بیان کرد: این روند می تواند به توسعه اقتصادی و افزایش راندمان تولید با استفاده از آموزش های فنی و حرفه ای کمک کرده و زمینه کاهش آسیب های اجتماعی را در استان کردستان فراهم آورد.

وی به مناسبت های مختلف ادارات تابعه وزارت کار در ماه های آتی از جمله روز خانواده و تکریم بازنشستگان، هفته بهزیستی و تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: خواستار مشارکت، تعامل و همکاری تمامی دستگاه های زیر مجموعه شورای راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در این مناسبت ها هستیم.

 

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار