مطالعات و پیگیری ۲۰ هکتار از منطقه البرز به عنوان پارک ملی انجام شد

گروه استان ها_ مدیرکل محیط زیست استان البرز گفت: مطالعه و پیگیری ۲۰ هکتار از منطقه البرز به عنوان پارک ملی البرز انجام و به سازمان حفاظت محیط زیست اعلام شده است. 
کد خبر: ۱۲۰۱۷۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱ 09 June 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از استان البرز،  قربانعلی محمدپور ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: از هفته گذشته تا امروز، به مناسبت هفته محیط زیست در  ۵ شهرستان استان البرز همایش پیاده‌روی برگزار شد. که در این راستا البرز پیشتاز بوده است و روز جمعه با همکاری هیات ورزشهای همگانی استان در کرج این همایش باشکوه برگزار می شود. 
وی بیان کرد: حدود دو هفته گذشته پلنگی آسیب دیده در ارتفاعات سخت گذر چاران در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی با تلاش تیمی از محیط زیست و تشکل ها به بیمارستان منتقل شد و به دلیل عارضه کیست کبدی تلف شد.
مدیرکل محیط زیست استان البرز گفت: مطالعات درخت ارس شهرستانک، برای تبدیل به اثر ملی انجام شده مجوزهای لازم صادر شده و اولین جلسه شورای محیط زیست مطرح می شود. ضمن اینکه در حوزه محیط زیست دست یاری به سمت همه دراز کردیم.
وی از ارتقای سطح حفاظتی ۴۸ هکتار از غار یخ مراد خبر داد و گفت: اقدامات مطالعاتی بخش منطقه شکار ممنوع شهرستان طالقان انجام شده است.
محمدپور با بیان اینکه مطالعه و پیگیری ۲۰ هکتار از منطقه البرز به عنوان پارک ملی البرز انجام شده است، و به سازمان حفاظت محیط زیست اعلام شده است، گفت: همچنین پیشنهاد ۲۴ هزار هکتار از منطقه هشتگرد به عنوان منطقه شکار ممنوع به سازمان حفاظت محیط زیست داده شده است.
وی عنوان کرد: رویشگاهی منحصر به فرد از گونه ارزشمند گیاه توس در کاخ ناصری شهرستانک وجود دارد که به دلیل اینکه خواستگاه و زیستگاه آن در منطقه یاد شده وجود دارد مطالعات آن به عنوان اثر ملی انجام شده است.
مدیرکل محیط زیست استان البرز افزود: بررسی معرفی محدوده ای به عنوان قورق اختصاصی در محدوده شهرستان کرج انجام شده و پیگیری های لازم در این خصوص ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در چند ماه اخیر حدود ۱۰۰ گونه جانوری تیمار و رها سازی در طبیعت محقق شد، گفت: در صدد هستیم که یک کلینیک دامپزشکی در اداره کل محیط زیست احداث کنیم. 
محمدپور بر لزوم بازچرخانی آب برای تمام واحدهای صنعتی استان البرز تأکید کرد و گفت: در زمینه مدیریت پسماندهای درمانی به تصمیم خوبی رسیدیم و ظرف ۱۰ روز آتی فرمانداری کرج با دستگاه های دیگر به نتیجه می رسد و نتیجه آن را اعلام می کند.
/س/
برچسب ها: پارک ملی
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار