به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، صبح امروز نماز عید سعید قربان در مسجد جامع سنندج برگزار شد.
ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج عنوان کرد: مراسم حج نماد وحدت و اتحاد مسلمانان است تا به دنیا بگویند مسلمانان با هر رنگ و نژاد و مذهب و ملیتی با هم متحد هستند و دل در گرو اسلام دارند.
ماموستا رستمی با بیان اینکه دین اسلام دین حقانیت، انسانیت و دین رحمت است، اظهار داشت: دین اسلام از ظلم و ستم و تجاوز به حقوق انسانها بیزار است، اما امروز مشاهده میکنیم که مردم مظلوم غزه زیر شدیدترین ستمهای تاریخ بشریت هستند.
امام جمعه سنندج، اظهار داشت: همانطور که مسلمانان در برپایی مراسم حج با هم اتحاد دارند باید نسبت به مسئله غزه هم متحد شوند و اجازه ندهند بیش از این رژیم صهیونیستی در این مملکت مرتکب تجاوز و خونریزی شود.
همزمان مراسم اقامه نماز برادران اهل تشیع نیز در حسینیه سنندج به امامت حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان اقامه شد.
حجتالاسلام پورذهبی نیز عید قربان و حج را عامل اتحاد مسلمانان برای جلوگیری از شقاوت اسرائیل غاصب در سرزمین فلسطین عنوان کرد.
/ص/