حجتالاسلام والمسلمین حبیب الله سروری در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، با اشاره به شخصیت بنیانگذار انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امام خمینی (ره) در عصر گریز از معنویت و غلبهی مکاتب وایسمهای دست سازساخته بشر، دست به قیام زد و سخن از اسلام ناب محمدی و لزوم بازگشت به معنویت را جهت بخشید. نخستین انقلاب فرا مدرن عصر حاضرتوسط امام شکل گرفت.
وی افزود: پانزده خرداد برای اسلام بود و به اسم اسلام بود و به مبدائیت اسلام و راهنمایی روحانیت است همچنین در حقیقت دستاورد نهضت پانزده خرداد ۴۲ پیروزی بیست و دوم بهمن ۵۷ بود.
وی با اشاره به نظر فیلسوف فرانسوی میشل فوکو، افزود: شخصیت امام خمینی (ره) پهلو به افسانه میزند، زیرا هیچ رئیس دولتی و هیچ رهبر سیاسی حتی با حمایت تمام رسانههای دنیا نمیتواند ادعا کند که با مردمش چنین پیوند عاطفی عمیقی دارد، او منادی معنویت و روحی جدید برای جهان بی روح درعصر حاضر است.
سرپرست کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، تصریح کرد: امام خمینی (ره) صرفاً با تکیهی بر عوامل مادی و ظواهر مادی، راه خود را پی نمیگرفت؛ ایشان اهل ارتباط با خدا، اهل سلوک معنوی، اهل تهجد، توجه، تذکر، خشوع و ذکر بود و امیدوحسن ظن به خدای متعال، باور صددرصد نسبت به خدا داشت.
وی تشریح کرد: در کل تاریخ معاصر نمیتوان نمونه بی بدیلتر از شخص امام خمینی (ره) یافت، چرا که قدرت امام در طول مبارزه وقیام خود برخلاف سایر رجال مبارز و آزادیخواه درسالهای پایانی قرن بیستم بر اسلحه و مبارزه مسلحانه استوار نبود بلکه تکیه بر معنویت واتکاء به خداوند بود. قدرت و اقتدار امام مبتنی بر اسلام محمدی وسیرهی حسینی بود.
حجتالاسلام سروری با اشاره به چگونگی شروع این نهضت اسلامی، تصریح کرد: سالروز ۱۵ خرداد یکی از سرنوشت سازترین وقایع انقلاب و به فرموده امام راحل نقطه عطفی در تاریخ انقلاب بوده است، به تعبیر امام خمینی (ره) نهضت و انقلاب اسلامی، به تعبیر قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ است. مردم متدین و ولایی در تبعیت از امام راحل (ره) با قیام ۱۵ خرداد به دنبال این بودند که کشور را از استعمارزدگی و دخالت اجانب نجات بدهند، از جمله شاخصهها و مؤلفههای یوم الله ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ باید به مفهوم ایثار و از خودگذشتگی، پشتیبانی از مرجعیت دینی و انقلابی، حمایت از ارزشهای الهی و مجاهدت ومقدمات برپایی حکومت اسلامی اشاره کرد.
سرپرست کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، در پایان یادآور شد: امام خمینی (ره) واقعه ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند و باید تلاش کرد با بهره گیری از ظرفیت رسانه و هنر وهوش مصنوعی، ابعاد شخصیتی امام ره و آثار یوم الله ۱۵ خرداد برای نسل جدید تبیین شود.
/ص/