به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، محمد اتابک صبح امروز در دومین روز از سفر کاری خود به کردستان از طرحهای صنعتی و معدنی شهرستانهای قروه و دهگلان بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت این طرحها قرار گرفت و برای تسریع در اتمام طرحهای نیمهکاره دستوراتی را صادر کرد.
بازدید وزیر صمت از کارخانه لاستیک بارز کردستان
وزیر صنعت، معدن و تجارت، از تکمیل فاز توسعهای لاستیک بارز کردستان به عنوان یک عامل ارزآوری یاد کرد و گفت: این پروژه باید زودتر به سرانجام برسد.
آرش زرهتن لهونی استاندار کردستان بر لزوم حمایت تسهیلاتی از این کارخانه تاکید کرد و از وزیر صمت درخواست کرد این حمایت را هموار کند.
مدیرعامل کارخانه لاستیک بارز کردستان از تولید سالانه ۴۳ هزار تن در این کارخانه خبر داد و گفت: اگر فاز توسعه این کارخانه به بهرهبرداری برسد، ظرفیت تولید به ۵۰ هزار تن خواهد رسید.
کاوه مفاخری افزود: ۹۰ درصد از ماشینآلات فاز توسعه لاستیک بارز کردستان وارداتی است و با تخصیص ارز مور نیاز خرید آنها، این تجهیزات تا پایان سال نصب و راهاندازی میشود.
بازدید وزیر صمت از پروژه احداث کارخانه فولادسازی
محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین روز سفر خود به کردستان به همراه جمعی از مسئولان از پروژه آخرین حلقه زنجیره فولاد کردستان بازدید کرد.
به گفته مدیریت پروژه، این طرح، سالانه ظرفیت تولید یک میلیون تن دارد و برای تکمیل شدن نیازمند اعتباری بالغ بر ۳۲۴ میلیون یورو است.
ساخت کارخانه فولادسازی و نورد پیوسته ورق گرم فولادی قروه از سال ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۷۰ هکتار آغاز و در سال ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آن شروع شد و در حال حاضر حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سرمایهگذاران کارخانه فولادسازی و نورد پیوسته ورق گرم فولادی قروه، ایمیدرو و شرکت توسعه معادن و فلزات هستند و حدود هزار و ۲۰۰ نفر ظرفیت اشتغالزایی دارد.
وزیر صمت از معدن سنگآهن زنجیره فولاد کردستان بازدید کرد
به گفته مدیر پروژه، این طرح با هدف ارتقاء ظرفیت تولید کنسانتره آهن از یک میلیون تن به ۲ و نیم میلیون تن در سال و نیز افزایش ظرفیت خردایش سنگ آهن به پنج و نیم میلیون تن، در دستور کار قرار گرفته است.
قرار است این پروژه در سال ۱۴۰۶ به بهرهبرداری کامل برسد و اجرای آن نقش کلیدی در تأمین مواد اولیه زنجیره فولاد کشور ایفا خواهد کرد.
میزان سرمایهگذاری کل پروژه ۱۵۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده و پیشبینی میشود برای ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال نماید.
زمین اختصاص یافته به این طرح، مساحتی بالغ بر ۷۸ هکتار است نیاز مصرفی این واحد شامل ۴۰ مگاوات برق، یک و دو دهم میلیون مترمکعب آب و یک میلیون مترمکعب گاز در سال است.
/ص/