زائران ماهدشتی با ۲۰ دستگاه اتوبوس به مرقد امام اعزام می شوند

شهردار ماهدشت کرج از پیش بینی ۲۰ دستگاه اتوبوس از مساجد و پایگاه‌های بسیج ماهدشت وشهرک پیام به مرقد مطهر امام خمینی(ره)خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۱۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳ 03 June 2025
به گزارش خبرگزاری تابناک از استان البرز، به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری ماهدشت، همزمان با فرارسیدن سالروز ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، ۲۰ دستگاه اتوبوس از مساجد و پایگاه‌های بسیج سطح شهر جهت حضور در مراسم معنوی و باشکوه بزرگداشت این روز، به مرقد مطهر امام خمینی(ره) پیش بینی شده و اعزام می‌شوند.
 
دکتر عسگر نصیری، شهردار ماهدشت، با اعلام این خبر گفت: همزمان با چهاردهم خردادماه و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، شهرداری ماهدشت در راستای حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی و با همکاری مساجد و پایگاه‌های بسیج محلات، نسبت به تأمین و اعزام ۲۰ دستگاه اتوبوس به مرقد مطهر امام (ره) اقدام کرده است.
 
وی افزود: حضور پرشور مردم ولایتمدار ماهدشت در این مراسم ملی و دینی، تجدید میثاقی دوباره با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری خواهد بود.
 
شهردار ماهدشت با تاکید بر اهمیت زنده نگه داشتن یاد و نام امام راحل، اظهار کرد: شهرداری ماهدشت همواره در کنار مردم انقلابی شهر در مناسبت‌های دینی، فرهنگی و ملی حضور فعال و پشتیبانی لازم را داشته و این مسیر با قدرت ادامه خواهد داشت.
 
مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، روز چهارشنبه ۱۴ خردادماه با حضور عاشقان ولایت در مرقد مطهر ایشان برگزار خواهد شد.
/ص/
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار