به گزارش خبرنگار تابناک از ایلام به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری ایلام، احمد کرمی اظهار کرد: فقدان مدیریت واحد در نظارت بر فرآیند تولید و توزیع آرد و نان، یکی از چالشهای اساسی این حوزه است که تأثیر مستقیمی بر کیفیت نان گذاشته و موجب نارضایتی عمومی شده است.
وی با اشاره به تخلفاتی نظیر رعایت نکردن ساعات پخت، تعطیلیهای خودسرانه نانواییها و کمفروشی، افزود: این مشکلات باید بهطور جدی شناسایی و با اجرای برنامههای عملیاتی و منسجم برطرف شوند.
استاندار ایلام خواستار تدوین برنامهای مشخص از سوی حوزه معاونت اقتصادی استانداری، فرمانداران و دستگاههای تخصصی برای ارتقاء کیفیت نان شد و تصریح کرد: هدف از راهاندازی سامانهها، نظمبخشی، کنترل بهتر فرآیندها و تسهیل امور مردم و نه ایجاد روندهای پیچیده و مشکلات جدید است.
کرمی با بیان اینکه نان ابتداییترین نیاز معیشتی مردم است خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا نان با کیفیت، بهموقع و بدون مشکل در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با اشاره به تعدد سامانههای مرتبط با توزیع، خرید و تولید آرد و نان، تأکید کرد و گفت: وجود سامانههای مختلف بدون مدیریت واحد، نهتنها مشکلی را حل نکرده بلکه باعث سردرگمی و نارضایتی مردم شده است.
استاندار ایلام با تأکید بر لزوم بهروز بودن نظارتها بیان کرد: اشکالات موجود در زنجیره آرد و نان باید با جدیت پیگیری و برطرف شود، زیرا در شرایط دشوار اقتصادی، نمیتوان ضعف در تأمین نان مردم را پذیرفت.
کرمی تاکید کرد: بررسی مسائل و دغدغههای صنفی خبازان، استفاده از تمام ظرفیتهای اجرایی برای بهبود کیفیت نان و تقویت هماهنگی میان دستگاهها و فرمانداریها باید در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به تردد سالانه بیش از ۸ میلیون نفر در استان، گفت: تأمین نان باید با در نظر گرفتن این میزان تردد برنامهریزی شود، همچنین نظارت دقیق و جلوگیری از انحراف در توزیع آرد، از الزامات حفظ منافع عمومی است.