امیدواریم دولت چهاردهم بخشی از عقب افتادگی‌های استان کرمانشاه را جبران کند

گروه استان ها- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت:باتوجه به اینکه مردم کرمانشاه در زمان انتخابات به آقای پزشکیان رای بالایی دادند، بنابراین انتظار دارند که دولت ایشان بخشی از عقب افتادگی‌های چند دهه‌ای این استان را جبران کند.
کد خبر: ۱۲۰۰۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷ 09 May 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه ،حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمانشاه ، اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های خوب استاندار کرمانشاه، بزودی شاهد سفر رئیس جمهور و جمعی از وزیران و مسئولین کشوری به کرمانشاه خواهیم بود و باتوجه به اینکه مردم کرمانشاه در زمان انتخابات به آقای پزشکیان رای بالایی دادند، بنابراین انتظار دارند که دولت ایشان بخشی از عقب افتادگی‌های چند دهه‌ای این استان را جبران کند.

وی افزود: امیدواریم در این سفر با برنامه ریزی‌های خوب در حوزه ایجاد اشتغال، احیاء واحد‌های تولیدی راکد و رونق سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف، اتفاقات خوبی برای استان رقم بخورد. سقط جنین، جنایت آشکار است.

امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه دارای نیروی جوان، متخصص و آماده به کار فراوانی است که برای اشتغال ناچار به ترک استان شدند، در صورتی که در خود استان زمینه فراهم باشد حتما برای اشتغال به استان برمی‌گردند، لذا نیاز به اشتغال در استان به عنوان اولویت اول در سفر مدنظر و در راس برنامه‌ها قرار بگیرد.

حجت الاسلام غفوری گفت: علاوه بر اینکه استان کرمانشاه، استان پرظرفیتی از جهت کشاورزی، زمین حاصلخیز، آب و هوا چند فصلی (گرمسیری و سردسیری) می‌باشد. بسیاری از انسان‌ها از گذر این سرمایه غافلند در حالیکه تقوای الهی تنها توشه راه برای انسان بوده که می‌تواند با خود از این دنیا ببرد. 

خطیب جمعه کرمانشاه اظهار کرد: سقط جنین مصداق بارز قتل نفس است و آمار سقط جنین بسیار وحشتناک است. اینکه پدر و مادر، عمداً باعث سقط شوند، آنان قاتلند. حتی پزشکی که این مسیر را تسهیل می‌کند، یا فردی که داروی غیرقانونی سقط می‌فروشد، شریک در این جنایت است همچنین پیامبر اسلام (ص) فرمود حتی به فرزند سقط‌شده مباهات می‌کنم؛ اما آن فرزندی که ناخواسته سقط شده، نه آن‌که پدر و مادر قاتل او بوده‌اند.

حجت‌الاسلام غفوری در پایان گفت: این جنایت، مسئولیتی شرعی و الهی دارد و فردای قیامت، همین فرزندان در برابر پدر و مادر و سایر عاملان آن خواهند ایستاد و خواهند گفت در خون ما شریک بوده‌اید.

ص/

 

منبع: تابناک
برچسب ها: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار