به گزارش خبرنگار تابناک از گلستان، حمزه رستمپور پیش از ظهر امروز در بازدید از مرکز بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی کُلمه سیجوال در بندرترکمن اظهار کرد: گلستان از ظرفیت بالایی در تولید آبزیان متنوع برخودار است و می تواند به یکی از مراکز مهم تولید آبزیان در کشور تبدیل شود.
وی افزود: مرکز تولید آبزیان سیجوال که یکی از پایگاههای کلیدی در احیای ذخایر آبزیان دریای خزر به شمار می رود نیازمتد تقویت بیشتر برای تولید است.
در ادامه این بازدید مدیر کل شیلات استان گلستان اظهار کرد : سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه بچهماهی خاویاری و استخوانی تولیدشده در استان به دریای خزر رهاسازی شد که تأثیر قابلتوجهی در حفظ ذخایر دریایی داشته است.
اسماعیل جباری بیان کرد : سیجوال یکی از سه مرکز استراتژیک استان در زمینه بازسازی ذخایر آبزیان است که نقش مهمی در تولید و تکثیر آبزیان دارد و حفظ آن برای استان بسیار مهم است.
/ع