رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ارتقا یافت

گروه استان ها- سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اعلام خبرهای خوشایند در حوزه پژوهش‌های دانشجویی، از ارتقای چهار پله‌ای رتبه دانشگاه در نظام رتبه‌بندی اسکوپوس خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۰۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴ 07 May 2025

رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ارتقا یافت

به گزارش تابناک از کردستان، اسماعیل قهرمانی در دومین جشنواره پژوهشی دانشجویی این دانشگاه که با حضور شعله شاه غیبی، سرپرست دانشگاه، جمعی از مسئولین، اساتید و دانشجویان پژوهشگر برگزار شد، با اشاره به حضور فعال دانشجویان در کنگره‌های ملی و بین‌المللی، بیست و پنجمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور در ارومیه را رویدادی مهم برشمرد و اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با پذیرش ۱۶ مقاله پژوهشی، عملکرد قابل توجهی در مقایسه با سایر دانشگاه‌های منطقه داشتند. همچنین، ۸ پوستر مجازی از این دانشگاه در این کنگره پذیرفته شد و دو دانشجو، «مبین اعظمی و عزیز رسولی»، به عنوان دانشجویان برگزیده و کاندید برگزیده این جشنواره انتخاب شدند.

وی افزود: در دومین کنگره بین‌المللی ژنومیکس نیز ۶ مقاله از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان پذیرفته شد و نسیم رشیدی، یکی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، موفق به کسب جایزه دکتر فرهود این کنگره شد. علاوه بر این، ۶ مقاله در بیست و پنجمین کنگره میکروب‌شناسی ایران و ۳ مقاله در کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت از سوی دانشجویان این دانشگاه ارائه شده است.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی با اشاره به شاخص پژوهشگر بند (ک)، از حضور چهار پژوهشگر بند (ک) از این دانشگاه خبر داد و اعلام کرد: پرونده دو نفر دیگر نیز در حال بررسی کشوری است.

قهرمانی به برگزاری کارگاه‌های فناوری و ارتباط با صنعت اشاره کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه در استارتاپ‌های مختلف حضور فعال داشتند و در نخستین استارتاپ صنایع غذایی و علوم پزشکی کشور در یزد مقام دوم، در استارت‌آپ کسب و کارهای سلامت در تبریز مقام سوم و در نخستین رویداد از ایده تا پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مقام‌های اول و دوم را کسب کردند. همچنین، سه تور فناوری برای آشنایی دانشجویان با صنایع مختلف برگزار شد.

وی از برگزاری نخستین مسابقه پروپوزال‌نویسی با گرنت ۱۰ میلیون تومانی خبر داد که در نهایت ۱۰ طرح برتر انتخاب و وارد مرحله قرارداد شدند.

قهرمانی در پایان اعلام کرد: با برگزاری ۹ جلسه شورا، بیش از ۲۵ طرح دانشجویی به تصویب رسیده که نسبت به سال قبل ۶۰ درصد رشد داشته است. همچنین، ۴۷ کارگاه پژوهشی و فناوری در طول سال گذشته برگزار شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار