مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه اعلام کرد

اجرای ۳۰ برنامه شاخص به مناسبت هفته معلم در کرمانشاه

گروه استان ها- مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه از اجرای ۳۰ برنامه شاخص به مناسبت هفته معلم در کرمانشاه خبر داد و گفت: آموزش و پرورش رکن و پایه در حوزه تربیت اخلاقی و آموزش است و باید بتواند دانش آموزان خوبی را تربیت کند.
کد خبر: ۱۱۹۹۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴ 30 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه، سلمان محبی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت هفته معلم، به تشریح برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در این حوزه پرداخت و اظهار کرد: هر کشوری که بتواند در علم و تکنولوژی پیشرفت کند نگاه دنیا به آن کشور است و کشور ما نیز بعد از انقلاب رشد بسیار چشمگیری در بحث علم وپزشکی و هسته‌ای و صنعت داشته است.

وی افزود: آموزش و پرورش رکن و پایه در حوزه تربیت اخلاقی و آموزش است و باید بتواند دانش آموزان خوبی را تربیت کند. اگر آموزش و پرورش در بحث آموزش و تربیت و پرورش بتواند خوب عمل کند یک کار زیرساختی انجام داده و پایه‌ای می‌شود برای توسعه‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و پایدار و بالاتر.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مدرسه به‌عنوان زانوی ملت است و نقطه اصلی جریان تعلیم و تربیت است، تصریح کرد: با توجه به  فرمایش مقام معظم رهبری گفت: هر چقدر بتوانیم در آموزش و پرورش سرمایه گذاری کنیم یعنی برای آینده سرمایه گذاری کرده‌ایم، چون آموزش و پرورش نسل آینده را تربیت می‌کند.

محبی گفت: مسئولان باید به معلم و منزلت معلم توجه کنند هم از بعد منزلت هم اقتصادی و هم حرمت معلم در جامعه. هر کسی که در هر جایگاهی است روزی شاگرد همین معلم‌ها بوده است و معلم باعث رشد و ترقی آنها شده‌اند.

وی با اشاره به آمار و ظرفیت‌های آموزش و پرورش کرمانشاه، اظهار کرد:در حال حاضر استان کرمانشاه دارای ۳۶۰ هزار دانش‌آموز، ۲۶ هزار و ۵۰۰ فرهنگی شاغل، و ۲۲ هزار بازنشسته فرهنگی است.

محبی ادامه داد: از این تعداد، ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و ۸۳ هزار نفر دارای مدرک دکتری هستند که سطح علمی آموزش و پرورش را در مقایسه با بسیاری از دستگاه‌ها بالاتر قرار داده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اجرای ۳۰ برنامه شاخص به مناسبت هفته معلم، خاطر نشان کرد:برگزاری مسابقات علمی، فرهنگی و ورزشی در مدارس، برنامه رنگ سپاس با حضور مسئولان استان، مسابقات شعرخوانی، دیدار با مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور، و مراسم تقدیر از معلمان نمونه از جمله برنامه‌های مهم این هفته است.

وی تصریح کرد: در مراسم ۱۶ اردیبهشت، از معلمان نمونه، پیشکسوت، خانواده شهدای فرهنگی و معلمان چند نسل تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

مدیرکل آموزش و پرورش گفت: جامعه آموزش و پرورش استان بسیار گسترده است که شامل ۳۶۰ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی شاغل و ۲۲ هزار فرهنگی بازنشسته است. فرهنگی‌ها جز بهترین اقشار جامعه هستند و بالاترین اعتماد جامعه به فرهنگیان بوده است.

وی افزود: ما دنبال این هستیم که بتوانیم جایگاه آموزش و پرورش استان را افزایش دهیم. امسال ۱۶۲ نفر معلم نمونه منطقه‌ای داشتیم.

وی افزود: کرمانشاه مرکزیت غرب کشور است و از لحاظ آثار تاریخی و طبیعت و آثار دفاع مقدس نیز مورد توجه است و همچنین محل گذر عتبات عالیات است. باتوجه دیداری که هفته گذشته با وزیر داشتم قرار شد یک اردوگاه ملی برای غرب کشور در کرمانشاه ساخته شود که این اردوگاه ملی بر اساس مهندسی خاص ساخته شود و دارای امکانات رفاهی و علمی و ورزشی و.. باشد

محبی در خصوص ثبت نام مدارس افزود: از ۲۰ اردیبهشت ماه ثبت نام پایه‌ی اول شروع می‌شود. امسال ۲۶ هزار پایه اولی شناسایی کرده‌ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در پایان گفت: رسانه نقش مهمی در شفاف کردن نقش مسئولین و پیشبرد جامعه را دارد و یکی از گروه‌هایی که خیلی در جامعه فعال و نقش کلیدی دارد اصحاب رسانه هستند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
برچسب ها: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار