مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان:

در سال 1403 تعداد 5 هزار و 94 علمک گاز در استان کردستان نصب شده است 

گروه استان ها _ مدیر عامل شرکت گاز کردستان با بیان اینکه در راستای پیشبرد اهداف دولت در گازرسانی به مناطق بی‌بهره از گاز طبیعی و رفع محرومیت انجام گرفته است، افزود: در سال 1403 تعداد 5 هزار و 94 علمک در سطح استان کردستان نصب شده است . 
کد خبر: ۱۱۹۹۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶ 30 April 2025

در سال 1403 تعداد 5 هزار و 94 علمک گاز در استان کردستان نصب شده است 

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، احمد فعله گری مدیر عامل وضعیت  گازرسانی استان را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: با تحت پوشش قرار گرفتن کل جمعیت شهری و روستایی و سبز شدن استان هدف استراتژیک شرکت گاز استان کردستان به سوی کیفی سازی خدمات و ارتقای سطح آن سوق داده می شود . 

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان اضافه کرد: رساندن سوخت پاک و ارزان قیمت گاز طبیعی به روستاهایی که سرمای سخت و استخوان سوزی دارند ، با کاستن از هزینه‌های تامین انرژی این خانوارها، نقش موثری در محرومیت زدایی و ایجاد رضایت‌مندی و افزایش امید به زندگی دارد. 

فعله گری کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها را یکی دیگر از آثار مثبت گازرسانی به روستاها دانست و گفت: علاوه بر این که گازرسانی به روستاهای استان از جنبه زیست محیطی نیز حائز اهمیت است زیرا نقش بسیار زیادی در حفاظت از منابع طبیعی و جنگل‌های زیبای استان کردستان ایفا می‌کند و در ضمن موجب پایداری سکونت روستانشینان نیز می گردد. 

وی یادآور گردید : درسال گذشته از 5 هزار و 94  مورد علمک نصب شده در سطح استان کردستان ، تعداد 2 هزار و 656 علمک در سطح شهرها ، تعداد 2 هزار و 354 مورد در سطح روستاها و تعداد  84  مورد نصب علمک در مناطق صنعتی بوده است. 

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب به نام سال    سرمایه گذاری برای تولید تصریح کرد: بر همین اساس سیاست گذاری این شرکت در زمینه توسعه گاز رسانی، افزایش سهم گازطبیعی در بخش صنعتی استان و جایگزین کردن آن به جای سایر حامل های انرژی است تا با تقویت بخش صنعت که افزایش سطح تولید را نیز به همراه دارد، زمینه های رشد اشتغال نیز فراهم شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار