رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت طلا و جواهر در مشهد

گروه استان‌ها - سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد، جزئیات برگزاری نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۱۹۹۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲ 29 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک استان خراسان رضوی، به نقل از نمایشگاه بین المللی مشهد، ناصر توکلیان‌فر با اشاره به آمار ارائه‌شده توسط سازمان اقتصادی جهانی و اتحادیه جهانی نمایشگاه‌ها اظهار کرد: گردش مالی سالانه صنعت طلا و جواهر بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار بوده و این صنعت تأثیر بسزایی در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی دارد. 
 سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد بر اهمیت نمایشگاه‌ها در افزایش آگاهی از برند، ایجاد اعتبار حرفه‌ای کسب‌وکار‌ها و دسترسی بهتر به مشتریان هدفمند تأکید کرد و گفت: نمایشگاه‌ها فرصت مناسبی برای شبکه‌سازی، تحلیل بازار، آشنایی با رقبا و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری هستند. 
وی درباره جزئیات برگزاری این رویداد افزود: نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه و گوهرسنگ‌ها از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در فضایی به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود. 
به گفته توکلیان‌فر، در این نمایشگاه، ۷۵ مجموعه و فعال اقتصادی حضور دارند که ۴۴ شرکت از استان خراسان رضوی و ۳۱ شرکت از استان‌های اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی، البرز و سمنان حضور دارند.
سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد زمینه فعالیت مشارکت‌کنندگان را تولید و فروش طلا و جواهر، مصنوعات نقره، فیروزه، ساعت، سکه، گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته، نرم‌افزار‌های مالی و حسابداری حوزه طلا و جواهر، آموزشگاه‌های طراحی و طلاسازی و رسانه‌های تخصصی این حوزه عنوان کرد. 
وی همچنین به رویداد‌های جانبی این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در ۱۱ اردیبهشت، همایش و مسابقه طراحی طلا و جواهر برگزار می‌شود. 
توکلیان‌فر خاطرنشان کرد: از جمله رونمایی‌های مهم این نمایشگاه، بسته‌بندی جدید سکه، معرفی اولین پک سیم‌کارتی و رونمایی از اولین شمش‌های طلا و نقره ضربی ۵۰ و ۱۰۰ گرمی با استاندارد‌های ضدجعل است. 
سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد افزود: این دستاورد‌ها تأثیر مثبتی بر افزایش امنیت خاطر مصرف‌کنندگان خواهند داشت. 
وی از حضور ریاست و اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه طلا و جواهر کشور، مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت و مسئولان استانی در این رویداد خبر داد.

منبع: تابناک
برچسب ها: خراسان رضوی
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار