به گزارش خبرنگار تابناک از کهگیلویه و بویراحمد ، روز گذشته آئین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با حضور بالاترین مقامات کشوری و لشکری استان و جانشین فرمانده فراجا ، در مرکز استان برگزار شد .
در این مراسم ضمن انجام آئین تکریم و معارفه ، مسئولین ملی و استانی بر موضوع تامین امنیت سرمایه گذاری تاکید داشتند .
کهگیلویه و بویراحمد استانی امن
در این مراسم ابتدا سردار کیقباد مصطفایی ، فرمانده انتظامی سابق کهگیلویه و بویراحمد به تشریح اقدامات دوره مدیریت خود و دامن و وضعیت امنیتی این استان کهگیلویه و بویراحمد را خوب توصیف کرد و اظهار داشت : کهگیلویه و بویراحمد در بسیاری از شاخصهای امنیتی ، نسبت به میانگین کشوری وضعیت بهتری دارد ضمن اینکه برخی مواردی هم که وجود داشت با همکاری رسانه ها مدیریت خوبی صورت می گرفت .
سردار کیقباد مصطفایی امنیت را لازمه هر فعالیتی دانست و عنوان کرد : همراهی و همدلی اعضای شورای تامین یکی از نکات برجسته دوره ۸ ساله حضور وی در کهگیلویه و بویراحمد بوده است .
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد آیتالله سید نصیر حسینی، نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این آئین بر تامین امنیت تاکید داشت و گفت : انجام هر کاری حوزه های مختلف سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی و حتی فعالیت های مذهبی و عبادی نیازمند تامین امنیت است .
سید نصیر حسینی ضمن تاکید مجدد بر اهمیت امنیت ، گفت : یکی از برنامه های دشمن ایجاد ناامنی و یا ایجاد حس ناامنی در جامعه است که اقدامات نیروی انتظامی در این زمینه بر عدم موفقیت دشمن تاثیر مستقیم دارد .
توسعه کهگیلویه و بویراحمد نیازمند تامین امنیت سرمایه گذاری
استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از سخنرانان این مراسم بود که به بیان مهمترین ظرفیت های استان در حوزه های مختلف از جمله ، گردشگری ، صنعتی و وجود منابع عظیم از جمله آب ، نفت ، مراتع و جنگل به عنوان سرمایه های خدادادی اشاره کرد .
یدالله رحمانی به شعار سال اشاره کرد و یکی از الزامات برای تحقق آن را ارتقاء امنیت عنوان کرد و افزود : هر گاه دولت ها بتوانند در تامین امنیت خصوصا برای سرمایه گذاران موفق باشند ، ورود سرمایه و نهایتا توسعه شتاب بیشتری می گیرد .
رحمانی بر اهمیت دو تامین امنیت در دو لایه جانی و اجتماعی تاکید کرد و گفت : بی توجهی به امنیت فضای مجازی می تواند آسیب زا باشد .
وی به شعار سال اشاره کرد و ادامه داد : تامین امنیت سرمایهگذاری و تولید از دیگر حوزه های مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد .
رحمانی با برشمردن برخی ظرفیت های استان و تاکید بر این نکته که وضعیت زیرساخت های استان مناسب نیست ، گفت : تلاش ما رفع محرومیت ها است که در این زمینه تامین امنیت از مهمترین الزامات برای پیشبرد برنامهها و اهداف است .
در تامین امنیت سرمایه گذاران هیچ محدودیت سازمانی وجود ندارد
جانشین فرمانده فراجا که به عنوان میهمان و سخنران ویژه این مراسم حضور داشت ، ضمن بر شمردن بسیاری از خصوصیات ویژه مردم کهگیلویه و بویراحمد ، نیروی انتظامی را موظف به تامین امنیت مردم دانست .
سردار رضایی افزود : این استان در حوزه های مختلف ظرفیت توسعه را دارد که در این زمینه نیروی انتظامی در کنار مردم و مسئولان این استان در مسیر توسعه خواهد بود .
وی ادامه داد : برای تامین امنیت سرمایه گذاری ، این سازمان هیچ محدودیتی ندارد و در این زمینه هر همکاری لازم را خواهد داشت .
در بخش پایانی این مراسم سردار سهام صالحی، فرمانده جدید انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : من با همه همکارانم هم عهد هستم و سوگند یاد میکنم که لحظه ای از زندگی و خدمت خود را خارج از مسیر فدایی شدن برای این ملت و این نظام نگذرانیم. ما و همکاران نیروی انتظامی هم عهد و هم قسم هستیم که آرامش و آسایش خود را تقدیم به امنیت این مردم کنیم.