افشین یگانه در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهارداشت: با هماهنگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر از راهیان نور یادواره عملیات غرور آفرین بازی دراز در شهرستانهای سرپلذهاب، قصرشیرین و دالاهو اسکان داده شدند.
وی افزود: نیروهای عملیاتی ۱۱۰ مکان از پیش تعیین شده از جمله مدارس، مساجد و سالنهای ورزشی را مفروش و به پتو مجهز کردند که تا پاسی از شب تمام افراد مراجعه کننده اسکان داده شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه، تصریح کرد: علاوه بر این اماکن تعداد ۶۳ تخته چادر تیپ ۲ و گروهی نیز در ارتفاعات جهت اسکان برپا شد که مجموعا بیش از ۵ هزار تخته پتو موکت در کلیه اماکن مورد استفاده قرار گرفت.
یگانه در پایان با اشاره به مجموع حادثه دیدگان پوشش داده شده که ۵ نفر بودند، اضافه کرد: نجاتگران با استقرار ۲۰ دستگاه آمبولانس در مسیرهای منتهی به ارتفاعات تمام مسیر را تحت پوشش قرارداده و خدمت رسانی کردند.
انتهای پیام /