دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی :

بانک ها مواضع مشخصی برای حمایت از تولید ندارند

گروه استان ها- دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: بانک های استان هنوز مواضع مشخصی در رابطه با حمایت از صنعت و تولید کننده ندارند.
کد خبر: ۱۱۹۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲ 24 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک گلستان، امیر یوسفی شب گذشته در نشست نشست شورای هم خانواده صنعت،معدن و تجارت اتاق بازرگانی که با حضور معاون صنایع عمومی وزارت صمت برگزار شد، اظهار کرد:  اینکه بانک های استان آیا علاقمند به ادامه همکاری با صنایع و تولید کنندگان استان هستند یا خیر برای ما مشخص نشده است.
وی افزود: سال گذشته وضعیت نامناسب مالی شرایط سختی برای تولید کنندگان و تجار در استان بوجود آورد که پس لرزه های آن تا هم اکنون ادامه دارد. 
یوسفی بیان کرد: تصمیمات خلق الساعه، دستور العمل های گاه و‌ بیگاه ، عدم حمایت های مالی ، فقدان استقرار صنایع به دلیل کشاورزی بودن منطقه  موجب پایین آمدن سطح درآمد سرانه مردم استان شده است. 
وی ادامه داد: گلستان امنیت غذایی ۳۶روز مردم کشور را تامین می کند اما متاسفانه فقدان صنایع تبدیلی و عدم حمایت های مالی برای استقرار این صنایع در استان موجب شده تا مردم سهمی از این تولیدات به دلیل خام فروشی محصولات نداشته باشند. 
رییس اتاق بازرگانی گرگان افزود:  مرز اینچه برون به عنوان یک ظرفیت عالی  و‌کانال ارتباطی با کشورهای آسیای میانه فرصت بسیار خوبی برای ارتباط تجاری گلستان با این کشورها است . با توجه به اینکه این  کشورها مصرف کننده محسوب می شوند لذا بهترین زمان برای توسعه تجاری استان و ارز آوری برای کشور و گلستان است. 
یوسفی با بیان اینکه امید داریم امسال با روند مذاکراتی که در حال انجام است اتفاقات خوبی برای تولید کنندگان رقم بخورد، اظهار کرد: با توجه به اینکه شعار سال مقام معظم رهبری «سرمایه گذاری برای  تولید» است لذا  مسائل و مشکلات بخش تولید و تجارت با این شعار همخوانی ندارد و برای تحقق آن نیازمند رفع مشکلات  فعالان اقتصادی هستیم.
یوسفی گفت: برای عبور از بحران های فعلی و خارج کردن استان با توجه به ظرفیت های موجود ،از لیست استان های فقیر کشور ، باید حمایت های لازم را از مسئولان بالادستی برای توسعه دریافت کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار