رهاسازی یک قلاده سگ از چاه ۲۰ متری در ناژوان

گروه استان‌ها- عملیات موفق نجات و رهاسازی یک قلاده سگ در چاه ۲۰ متری در ناژوان توسط آتش‌نشانان اصفهانی
کد خبر: ۱۱۹۹۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳ 23 April 2025

به‌گزارش تابناک از اصفهان به نقل از اداره ارتباطات و مامور بین الملل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی صبح روز دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ساعت ۸، حادثه سقوط یک قلاده سگ به درون چاهی به عمق ۲۰ متر در منطقه ناژوان اصفهان، به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی اطلاع داده شد.

 با دریافت این گزارش، نیروهای متخصص امداد و نجات از ایستگاه شماره ۸ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، به فرماندهی سرآتشیار دادفر، به سرعت به محل اعزام شدند.

با تلاش تیم اعزامی، عملیات زنده‌گیری حیوان با موفقیت انجام شده و سگ گرفتار به سلامت از درون چاه نجات داده شد.

این حادثه بار دیگر اهمیت ایمن‌سازی چاه‌های آب، خصوصاً در مناطق پررفت‌وآمد، را یادآور می‌شود.

همچنین نبود درب مناسب برای اتاقک‌های چاه و عدم رعایت نکات ایمنی، به‌ویژه در چاه‌های عمیق، می‌تواند حوادث ناگواری برای انسان و حیوانات رقم بزند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار