جشنواره «منادیان امید» در لرستان برگزار می‌شود

گروه استان‌ها- مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان گفت: جشنواره «منادیان امید» خرداد ماه امسال با موضوع جمعیت و فرزندآوری در استان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۸۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰ 14 April 2025

به گزارش  تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان، محمد چگنی‌نژاد،  امروز، ۲۵ فروردین‌ماه با بیان اینکه جشنواره «منادیان امید» در دو بخش فردی و گروهی تدوین شده است، اظهار کرد: بخش ادبی (داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی، شعر)، بخش هنر‌های تجسمی (نقاشی، گرافیک و تصویرسازی، کاریکاتور)، بخش چندرسانه‌ای (موشن‌گرافی، پادکست، کلیپ) از بخش‌های انفرادی این جشنواره است.
وی با معرفی رشته‌های بخش گروهی جشنواره ادامه داد: فیلم (مستند، نماهنگ، پویانمایی)، هنر‌های نمایشی (تئاتر صحنه‌ای، تئاتر خیابانی، عروسکی و کاغذی) و سرود (تولیدی) از رشته‌های بخش گروهی است.
مدیرستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان اضافه کرد: این جشنواره با هدف جریان‌سازی توجه به اهمیت خانواده در مساجد و ترویج سبک زندگی اسلامی در فرزندآوری با محوریت تولید آثار هنری شامل سرود، نمایش، فیلم، هنر‌های تجسمی و ادبی و رسانه‌ای برگزار می‌شود.
چگنی‌نژاد با بیان اینکه طرح ملی «منادیان امید» با موضوع جمعیت و فرزندآوری برگزار می‌شود، افزود: ترویج فرهنگ ازدواج ساده و به‌هنگام، تبیین پیامد‌های فرزندآوری در آینده فرد، خانواده و جامعه و تبیین نقش داشتن خواهر و برادر در تربیت فرزندان زندگی از اهداف برگزاری این طرح ملی است.
وی ادامه داد: این طرح در رشته‌ها و بخش‌های انفرادی چون، بخش ادبی (داستان‌نویسی، داستان کوتاه)، نمایشنامه‌نویسی، شعر (شعر کلاسیک، شعر نو) و بخش چندرسانه‌ای، موشن گرافی، پادکست و کلیپ برگزار می‌شود.
چگنی‌نژاد با اشاره به اینکه بخش هنر‌های تجسمی این جشنواره هم شامل نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان، نقاشی‌خط و نقاشی دیجیتال و بخش گرافیک و تصویرسازی، کاریکاتور با موضوع و محور‌های رویداد برگزار می‌شود، ادامه داد: این جشنواره همچنین در رشته‌ها و بخش‌های گروهی هم شامل فیلم، مستند، نماهنگ، پویانمایی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه هنر‌های نمایشی این جشنواره همچنین شامل تئاتر صحنه‌ای، تئاتر خیابانی، عروسکی (کاغذی) و بخش‌های سرود، تولیدی شامل استفاده از شعر با مضمون جمعیت و فرزندآوری خواهد بود، گفت: شرکت در این جشنواره برای عموم مردم آزاد است، همه آثار باید حداکثر تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه از طریق ثبت در سامانه «بچه‌های مسجد» به جشنواره ارسال شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان، آخرین مهلت بارگذاری آثار در سامانه «بچه‌های مسجد» را ۳۰ اردیبهشت‌ماه اعلام کرد و افزود: داوری آثار بارگذاری شده از ابتدای خردادماه امسال آغاز شده و به مدت ۲۰ روز ادامه دارد و اختتامیه جشنواره نیز ۳۱ خردادماه برگزار و از نفرات برتر هر رشته تجلیل می‌شود.
چگنی‌نژاد با اشاره به اینکه آثار ارسالی برتر پس از دو مرحله داوری استانی و کشوری در ۳۱ خردادماه، همزمان با روز خانواده معرفی خواهند شد، ادامه داد: همچنین آثار ارسالی در سطح استان و کشور در نمایشگاهی مجزا با همین مضمون به نمایش گذاشته می‌شود و علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۳۳۲۴۰۸۶۰ با پیش شماره ۰۶۶ تماس بگیرند.
یادآور می‌شود، تعداد ۵۳۸ کانون فرهنگی هنری مسجد در استان لرستان فعالیت دارند که از این آمار، تعداد ۳۷ کانون فرهنگی هنری مسجد به‌صورت تخصصی در حوزه بانوان فعالیت می‌کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار