مدیرکل راه و شهرسازی کرمانشاه:

هیچ پروژه‌ای در نهضت ملی مسکن بدون اخذ مجوز‌های استاندارد، اجرا نمی‌شود

گروه استان‌ها- مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه، گفت: در تمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن قوانین استانداردی رعایت و گواهی استاندارد نیز دریافت خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۹۸۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷ 14 April 2025

هیچ پروژه‌ای در نهضت ملی مسکن بدون اخذ مجوز‌های استاندارد، اجرا نمی‌شود

رامین الماسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار کرد: خط قرمز ما مردم و منافع آنها است و آن را با هیچ چیزی معاوضه نمی‌کنیم، طراحی و ساخت مسکن نهضت ملی، به گونه‌ای است که مسکن به بهترین نحو ممکن و بر اساس استاندارد‌های لازم تحویل داده و مردم با خیال آسوده زیر سقف مسکن ملی بروند.

وی با تاکید بر اینکه در ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن نباید کیفیت را فدای سرعت کنیم، افزود: نظارت بر ساخت واحد‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن بسیار مهم و مورد تاکید ستاد بحران کشور است و هیچ قصوری در این راستا پذیرفتنی نیست.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه، خواستار تعامل بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی مربوطه در راستای اجرای کامل پروژه‌های مسکن ملی شد و تصریح کرد: به صورت کامل از خدمات مهندسان صاحب صلاحیت در پروژه‌های اقدام مسکن ملی استفاده شود و استفاده از ظرفیت مهندسان علاوه بر ارتقای کیفیت ساخت و ساز زمینه ایجاد اشتغال پایدار را در پی خواهد داشت.

الماسی عنوان کرد: در پروژه‌ها در وهله نخست، استاندارد‌های بچینگ اخذ و تا زمانی که این استاندارد تایید نشود، هیچ‌گونه بتن‌ریزی انجام نخواهد شد، زیرا بچینگ بتن قلب فرآیند تولید بتن با کیفیت و مقاومت بالا است.

وی تاکید کرد: طبق دستور و تاکید استاندار کرمانشاه، بر هماهنگی کامل با بانک‌های عامل، جلساتی با حضور مدیران عامل بانک‌ها برگزار و مصوب شد که حدود ۲۲ هزار واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن تامین اعتبار شود.

منبع: تابناک
برچسب ها: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار