به گزارش خبرنگار تابناک از کهگیلویه و بویراحمد، روز گذشته اولین جلسه شورای فنی این استان، به ریاست معاونت امور عمرانی استاندار و با حضور اعضا در حالی برگزار شد که یکی از موضوعات مهم، بحث اعتبارات و لزوم تلاش مدیران دستگاهها برای جذب آن در سطح ملی بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این نشست در خصوص وضعیت تخصیص اعتبارات به خبرنگار تابناک گفت: بخش عمدهای اعتبارات پروژهها در این استان متاثر از اعتبارات ملی است که لازم است مدیران در خصوص پیگیری آن تلاشهای خود در سطح وزارتخانه مربوطه را افزایش دهند.
جهانگیر شاهینی با تاکید بر این نکته که سازمان مدیریت همه تلاش خود را برای عادلانه کردن توزیع اعتبارات انجام میدهد، ادامه داد: نکته مهم در این خصوص توجه به حوزههایی است که برای کهگیلویه و بویراحمد اولویت محسوب میشوند به عنوان مثال در این استان تکمیل پروژههای زیرساختی که در بخش راه، سلامت، آب و برق بسیار مهم و ضروری است که در زمینه تخصیص اعتبارات در اولویت قرار میگیرند.
شاهینی رعایت ضوابط فنی و اجرایی پروژهها را از مسئولیتهای مستقیم مدیران دستگاهها عنوان کرد و ادامه داد: اعتبارات سال جدید متناسب با شعار سال در خصوص سرمایه گذاری برای تولید و همچنین با در نظر داشتن اولویت دستگاهها و شهرستانها در حوزه عمرانی توزیع میشوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی در خصوص وضعیت اعتبارات در استان هم گفت: یکی از موارد مهم در این استان نقش اعتبارات ملی در مسیر توسعه است خصوصا در بخش عمرانی که عمده اعتبارات ملی است و لازمه جذب این اعتبارات هم تلاشهای پیگیر مدیر دستگاه مربوطه است.
شاهینی با تاکید مجدد بر لزوم تلاش مدیران در سطح ملی برای جذب اعتبارات، افزود: همانگونه که گفته شد توسعه استان نیازمند جذب اعتبارات ملی است که البته در بودجه امسال پیوستها به وزارتخانهها اعلام شده است؛ بنابراین مدیران باید تلاشهای خود برای جذب این اعتبارات را در وزارتخانه مصرانه پیگیری کنند و در جذب آن تلاش مضاعف داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با هشداری صریح به دستگاهها مبنی بر اینکه در سال جاری تخصیص اعتبارات تملک دارایی مشروط به جذب اعتبارات ملی است، خطاب به مدیران گفت: تاکید میشود که پروژه جدیدی تا زمانی که طرحهای نیمه تمام به نتیجه نرسیدهاند، تعریف نشود و بر این پروژهها خصوصا پروژههای مسن تمرکز داشته باشند ضمن اینکه مشاهده میشود اعتبارات تخصیصی را یک دستگاه برای چندین پروژه تقسیم میکند در حالی که خرد کردن تخصیصها برای تعداد زیادی پروژه عملا به بی تاثیر بودن اعتبارات تخصیصی در توسعه استان منجر میشود.
/س