محمدرضا جلدی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار کرد: ارزیابی کارشناسان از تأسیسات گردشگری برای صدور گواهینامه استانداردسازی انجام گرفت.
وی افزود: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، استانداردسازی تاسیسات گردشگری شامل واحدهای اقامتی، پذیرایی بینراهی و سفرهخانههای سنتی را در اولویت کارهای نظارتی معاونت گردشگری قرار داده است.
رئیس نظارت بر ارزیابی و خدمات گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه استانداردسازی تاسیسات گردشگری به منظور ارتقای کیفیت ارائه خدمات به مسافران و گردشگران تدوین شده، تصریح کرد: به منظور اجرای دستورالعمل استانداردسازی تاسیسات گردشگری کشور، کارشناسان معاونت میراثفرهنگی استان کرمانشاه به همراه جامعه هتلداران استان از هفت واحد شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، پذیرایی بینراهی و سفرهخانه سنتی در روز دوشنبه ۱۸ فروردینماه برای ارزیابی، درجهبندی در نهایت صدور گواهینامه استانداردسازی اقدام کردند.
جلدی ادامه داد: در ماه آینده نیز یک واحد هتل و یک واحد پذیرایی بین راهی به آمارهای مذکور اضافه خواهد شد.
وی عنوان کرد: با برنامهریزی منظم برای شرکتهای عمل تطبیق مقرر شد که شرکتهای عامل مزبور هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد را بصورت مستند به اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه ارائه دهند و معیار ارزیابی عملکرد شرکتهای عامل پروندههایی هست که ارائه میدهند.
رئیس اداره نظارت بر ارزیابی و خدمات گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه از دستاوردهای اجرای ضوابط استاندارد سازی تاسیسات گردشگری بالا بردن سطح کیفیت واحد خدماترسان به گردشگری و مسافران بوده، بیان کرد: تاسیسات گردشگری هر سه سال یکبار بازبینی و بررسی میشوند که نواقص موجود واحد برطرف شود.
جلدی در ادامه گفت: از همکاری مدیران تاسیسات گردشگری استان کرمانشاه که در راستای استانداردسازی قدمهای مثبتی را بر میدارند، قدردانی میکنم.
انتهای پیام/